使用意見

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日見到bk將嬰兒醫護、婦女醫護放在醫護健康子版, 請問可否將(護理長者)都放出子版位置方便各會員查詢或者出post。
自從遷入咗醫護健康之後,好多會員都已經反映搵唔到護理長者嘅板塊。
係公海亦都見到多個post 問搵老人院、詢問長者其他嘅問題……
或者大家都以為(護理長者)版塊被删除,所以就係公海出post 。此舉會令到資料分散,令真正需要查詢嘅會員變得唔集中。
請求特派員或版主、管理員可將(護理長者)都放埋喺子版

Thank you so much

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,感謝閣下的寶貴意見,我們會收集整理各方的意見並重新檢討及改進,謝謝。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

特派員 發表於 18-10-10 15:59
你好,感謝閣下的寶貴意見,我們會收集整理各方的意見並重新檢討及改進,謝謝。 ...

希望你地真係會聆聽我哋嘅意見。
因為其實呢個問題已經之前都有人提出過,咁但係一直都未有改善,而其他會員亦都真係搵唔到

感謝特派員嘅回覆
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

crystal媽咪 發表於 18-10-10 14:41
今日見到bk將嬰兒醫護、婦女醫護放在醫護健康子版, 請問可否將(護理長者)都放出子版位置方便各會員查詢或 ...

而且, 覺得更奇怪的是“飲奶論壇” 竟然佔版面大主題有6個。 有需要放哂係版面嗎?

天空之城, 快樂之地

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-10-10 19:44
而且, 覺得更奇怪的是“飲奶論壇” 竟然佔版面大主題有6個。 有需要放哂係版面嗎?
...

呢度係親子王國。相信都係子女同埋廣告商行先

水晶宮

crystal媽咪 發表於 18-10-10 20:01
呢度係親子王國。相信都係子女同埋廣告商行先

但需唔需要咁樣show哂出黎呀?

只係show “飲奶論壇”, d媽咪都一定識入去搵啦
天空之城, 快樂之地

寶石宮

PCCW2319 發表於 18-10-10 20:07
但需唔需要咁樣show哂出黎呀?

只係show “飲奶論壇”, d媽咪都一定識入去搵啦

所以正如之前 會員hker 提及,長者而家喺呢個論壇係被遺棄嘅一群
無奈

Poyau    發表於 18-10-11 02:59

侯爵府

十分支持。

寶石宮

hker 發表於 18-10-11 09:48
十分支持。

多謝支持。其實對it人嚟講可能好簡單就可以搬出嚟, 此舉其實方便各會員集中討論或者查詢資料。
亦都可以樹立一個良好嘅印象。老有所為、老有所依,唔係淨係顧住小朋友同廣告客戶

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

我是貓奴 發表於 18-10-11 11:36
支持

多謝你留言支持。
每一個人未必有另一半或生育小朋友,但就一定有長輩、年老嘅父母需要照顧。
作為本港一個大嘅論壇,忽略咗對長者嘅照顧或輕視會員嘅訴求。其實係有啲無奈。我唔期望有咩大改變,只係盡我最大嘅努力去作出請求。

再次感謝你嘅留言支持,thanks a lot

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-10 14:41
今日見到bk將嬰兒醫護、婦女醫護放在醫護健康子版, 請問可否將(護理長者)都放出子版位置方便各會員查詢或 ...

支持

寶石宮

haileypinki 發表於 18-10-18 00:07
支持

多謝留言支持,期望bk會收到各位會員嘅訴求

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-18 08:53
多謝留言支持,期望bk會收到各位會員嘅訴求

唔駛客氣,我地除左係小朋友父母,都係做人兒女

雖然而家我未駛去長者版,父母年紀漸大,好應該有個清晰,方便既平台,分享照顧長者資訊

講得好啱,長者唔一定係有病,有時照顧既心得,或有咩食,住,玩,啱老友記,都可以一齊分享

希望版主真係會接收我地意見,盡快將呢個平台,做得更好

寶石宮

haileypinki 發表於 18-10-18 12:43
唔駛客氣,我地除左係小朋友父母,都係做人兒女

雖然而家我未駛去長者版,父母年紀漸大,好應該有個清晰 ...

再次感謝支持

大宅

十分支持,我喺hker 個post都寫佐兩次意見,但bk 未有行動

寶石宮

MuiC 發表於 18-10-18 18:34
十分支持,我喺hker 個post都寫佐兩次意見,但bk 未有行動

感謝支持。我係hker個post都有回覆,不過bk仍然都冇行動,話想收集多啲會員嘅意見.
thanks again and thank you so much

首頁

尾頁

跳至