網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

之前6月買都仲係要大陸銀行卡先比到錢,
岩岩又買野手多試下比唔比到,
已經可以用支付寶hk比錢啦~
報告完畢

男爵府

閑魚,好似係賣2手野多……是嗎?
克盡已能.參予義工.盡展所能!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Bunny_BB 發表於 18-10-11 08:04
閑魚,好似係賣2手野多……是嗎?

是的,都有全新,
我通常搵絕版野多~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

子爵府

sharonhwyc 發表於 18-10-10 23:33
之前6月買都仲係要大陸銀行卡先比到錢,
岩岩又買野手多試下比唔比到,
已經可以用支付寶hk比錢啦~

係咪要實名登記?用hk支付宝比唔比到$?

子爵府

ballonbb 發表於 18-11-10 13:19
係咪要實名登記?用hk支付宝比唔比到$?

剛想買,買唔到

大宅

sharonhwyc 發表於 18-10-11 08:08
是的,都有全新,
我通常搵絕版野多~

樓主,我都剛看到部全新未拆箱華為手機 (睇晒天貓, 京冬自營) 都冇晒嗰個顏色。加上佢又比正常價平300元,問 佢有冇發票證明, 佢說要到我确認收貨後至會cap 圖比我, 咁的情況, 我買唔買好呢?

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 09:46
樓主,我都剛看到部全新未拆箱華為手機 (睇晒天貓, 京冬自營) 都冇晒嗰個顏色。加上佢又比正常價平300元 ...

嘩!又睇中邊部?見你都揀咗好耐下。

大宅

lyh80115 發表於 18-12-2 10:19

冇計,我揾錢入少, 原先睇中360N7pro 6+64 紅色見長*闊度只係約153*73,雙11搶唔到1299元算數, 之後諗試改買黑色1599元,但睇評語講底殼會脆皮甩油,同埋好似不支持繁體中文(好在冇踩地雷,感覺都係買返大牌子會好啲=小米,華為及魅藍 呢三個牌子自己用過搞得掂,加上怕自己用唔慣360驚)!

依家諗著買榮耀Play 紅色6+64,但兩邊都冇貨,所以至諗去閑魚揾吓囉

侯爵府

不可奉告 發表於 18-12-2 09:46
樓主,我都剛看到部全新未拆箱華為手機 (睇晒天貓, 京冬自營) 都冇晒嗰個顏色。加上佢又比正常價平300元 ...

集運?因住唔知寄咩俾你。到時又冇得當住快遞面拆件

大宅

ensureyip 發表於 18-12-2 11:06
集運?因住唔知寄咩俾你。到時又冇得當住快遞面拆件

我第一次用閑魚app ,看評語嗰個賣家都幾好咁,起碼佢唔係專賣手機店,佢純個人出讓咋。

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 10:50
冇計,我揾錢入少, 原先睇中360N7pro 6+64 紅色見長*闊度只係約153*73,雙11搶唔到1299元算數, 之後諗 ...

有無睇過榮耀V10?有紅色,券後¥1799,見話聽日秒殺,唔知有無減,事關V20好快出,佢減價清貨好正常。

部機Size同榮耀play差不多,但功能上多咗NFC、Supercharge快充,只係呢2個功能已實用好多;影相似乎都好啲,只不過佢唔係劉海屏。
https://item.m.jd.com/product/5924266.html

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 10:50
冇計,我揾錢入少, 原先睇中360N7pro 6+64 紅色見長*闊度只係約153*73,雙11搶唔到1299元算數, 之後諗 ...

榮耀play紅色6+64有呀,都係¥1799

同價我就建議V10多啲,我鍾意V10指紋喺前面,唔知你點睇。

https://item.m.jd.com/product/8536451.html

大宅

lyh80115 發表於 18-12-2 11:42

有無睇過榮耀V10?有紅色,券後¥1799,見話聽日秒殺,唔 ...

榮耀play 就有得立減200元,V10我搶不到優惠卷,問客服點解我幫趁over 10 次京享仲係得150分,回覆說系統計,唔關佢地事(暈)

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 12:24
榮耀play 就有得立減200元,V10我搶不到優惠卷,問客服點解我幫趁over 10 次京享仲係得150分,回覆說系統 ...

除咗買嘢,評價晒圖、答問題等都升到京享值,話時話,我京享值有4萬6了……

咁玩下官網,¥1799,某啲時段落單仲送A2手環。用私集轉運。
https://m.vmall.com/product/570379791.html#574239706

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 12:24
榮耀play 就有得立減200元,V10我搶不到優惠卷,問客服點解我幫趁over 10 次京享仲係得150分,回覆說系統 ...

又報料
天貓全球官方店首頁攞999減150,紅色V10有4+64,少2GB RAM,但¥1748搞掂;仍要6+64就¥1849。同京東一樣包郵直送香港,有有壞包退保障。

【【自营】honor/荣耀 荣耀V10智能拍照商务手机】https://m.tb.cn/h.3nYy1cI?sm=9ed65a 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥TJ8HbltsBoD¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

大宅

lyh80115 發表於 18-12-2 10:19

講到尾,你贊唔贊成試下買閑魚嗰啲全新未拆箱的手機,貨交集運呢?

仲有剛問360京冬客服,問能否支持用香港地區用繁體字,竟然回覆我沒有這方面的信息。死未?

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 13:37
講到尾,你贊唔贊成試下買閑魚嗰啲全新未拆箱的手機,貨交集運呢?

仲有剛問360京冬客服,問能否支持用香 ...

Android機無邊部無繁體,除咗問客服,可以喺問答問買過嘅人。鹹魚唔係我杯茶,我有同事就好鍾意,又經常講價。

大宅

lyh80115 發表於 18-12-2 14:38

Android機無邊部無繁體,除咗問客服,可以喺問答問買過嘅 ...

咁你同事多数買乜嘢多呢?

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-12-2 14:55
咁你同事多数買乜嘢多呢?

雜物,最近買咗呢啲。而呢兩日想買部Nova一代畀老人家,499講價400,無回音。呢啲生意我無乜心機,得個講(價)字,通常無成交

大宅

回覆樓主:

我無實名,比唔到$

首頁

尾頁

跳至