自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

我99話佢後生時,經常去算命,盲既都有幾個,衣家老咗,知道全部都係呃人。佢後生時以為算命可以改變命運,其實唔可能!不要自欺欺人!

男爵府

cowmilkmummy 發表於 18-10-12 00:28
回覆 紫醉金謎 的帖子

以前澳門大三巴有檔女人算名既,佢真係好準,話我紅光滿面好快好快就有姻緣,我當時 ...

勁喎

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

好奇一問,命運有冇得改變?定係已經有大致的走勢?如果有得改變,算命點解會算到將來呢?如果冇得改變,算黎做咩呢?算得好由此可,算完結果係劫難,真係驚足一世。

男爵府

小詠 發表於 18-10-13 10:00
謝謝你讚賞, 我都不是高手, 但我醉心去研究, 喜歡幫人, 唔收錢只想幫人找一條好既路行下

我想分享兩單CAS ...

想請問其實幫人測得多唔會唔唔好架??

話說我學搭羅牌,我間中免費會幫人測,有時測太多會好攰好攰,有時會攰到解唔到,唔知係唔係用得太多能量或者吸得太多負能量呢!

我通常每次幫人測完都會要求對方做善事。

比我測完嘅人,通常都覺得好準。
但有時我都會諗天機是否不可以透露獨多呢?

珍珠宮

sunev 發表於 19-7-20 15:21
我99話佢後生時,經常去算命,盲既都有幾個,衣家老咗,知道全部都係呃人。佢後生時以為算命可以改變命運, ...

命運可以改,多結善緣
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

asd456 發表於 19-7-21 00:36
想請問其實幫人測得多唔會唔唔好架??

話說我學搭羅牌,我間中免費會幫人測,有時測太多會好攰好攰,有時 ...

用幫人的心。。。要做善事
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

複式洋房

fbyan 發表於 19-2-16 00:55
我今日都去咗黃大仙睇流年運程,我睇咗佢幾年,都講得幾準

比如舊年佢批我會有bb(我上年12月細仔就出咗世 ...

Pls PM me the CF address and tel number? Thanks a lot

公爵府

SKY2006 發表於 18-10-11 19:40
諗起范冰冰算命

男爵府

叮妹 發表於 18-10-11 20:05
廟街有個超心急,同我講左5句普通野即收二百,佢老婆見我吾願走已邦我收起張櫈
...

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

之前睇果d都唔準

伯爵府

羊咩 發表於 19-7-20 14:47

我老公都有睇大埔鍾師傅,同元朗姓陳盲眼伯伯,都系覺得鍾師傅 ...

你好!可唔可以pm元朗師傅資料给我? 我上次去唔見佢擺檔。是否問事200$@?謝謝

洋房

babybeauty 發表於 19-7-24 20:44
你好!可唔可以pm元朗師傅資料给我? 我上次去唔見佢擺檔。是否問事200$@?謝謝
...
我今日特登去元朗都唔見伯伯,問附近d街坊,佢地話佢無出現好耐,差不多有半年。如果有人見過佢,請pm我。

子爵府

bbsonyy 發表於 18-10-11 20:26
有咩辦法搵一個真有料的師傅呢? 錢洗左事小, 今次呢個冇樣準就話即知佢流流地, 我驚下次再算時聽取了流 ...

靠自己,無人會好準,總有變數架生命

男爵府

sisilee321 發表於 19-10-26 13:44
靠自己,無人會好準,總有變數架生命

我都明白靠自己最實際, 但人總有迷惘的時候, 努力過睇唔到結果就會想借助這些虛無之事....

但神棍周圍都有, 最怕有人聽信了神棍之說, 反而做錯決定
我識人算命時, 師傅話佢真命天子x 月出現, 錯過左呢個就冇機會了, 個女仔一遇到x 月出現的新朋友就真係當正真命天子, 明明果個男仔條件唔好都死唔放手, 就係怕應左師傅果句「錯過左就再冇姻緣了」
我自己覺得放走個男仔, 等於放生佢自己

大宅

叮妹 發表於 18-10-11 19:30
前年睇過一個仲流,在屯門商場仔,離遠見佢著住套金色唐裝衫褲好似有D料咁、講講下佢話我而家工作上有手下 ...

sorry 笑咗

禁止訪問

珍珠宮

熱血金章

sunev 發表於 19-7-20 15:21
我99話佢後生時,經常去算命,盲既都有幾個,衣家老咗,知道全部都係呃人。佢後生時以為算命可以改變命運, ...

算命,只係幫補算命師
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

bbsonyy 發表於 19-10-26 14:01
我都明白靠自己最實際, 但人總有迷惘的時候, 努力過睇唔到結果就會想借助這些虛無之事....

但神棍周圍 ...

迷網時算完其實都係咁迷網(emoji)(emoji)(emoji)

反而做多d善事幫下人,做下義工咁會搵到出路

公爵府

sisilee321 發表於 19-10-26 17:35
迷網時算完其實都係咁迷網(emoji)(emoji)(emoji)

反而做多d善事幫下人,做下義工咁會搵到出路

如果算得好,唔多唔少會比到自己向前的動力。。。

首頁

尾頁

跳至