自由講場

跳至

首頁
12345...23

尾頁

水晶宮

CherylMaMa 發表於 18-10-13 00:33
當年啲人返工要著得 formal, 好似 formal 先係 pro 咁 ,仲有間叫 cour carrie 添

不過,我鍾 ...

我做小文員啫,但我記得有同事話我日日著到去飲咁,咁我買衫當然買靚的,返工自然係咁著,唔係返工賺錢都冇義意

水晶宮

kit2004 發表於 18-10-13 00:34
big john, marlboro, bold, jean paul gaulter

嘩!呢d我真係冇買過!我買嘅都係300內的多,上到4,5百都好少買啦。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

llmom 發表於 18-10-13 00:33
Yes, 我在外國讀書時衣櫃最少有三十件Benetton 同 Sisley 冷衫

有無買colours雜誌丫?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bosch 發表於 18-10-13 00:15
boy london

唔好講笑,sogo有counter架而家!

水晶宮

TingTing 發表於 18-10-13 00:09
Diadora 唔知你地識唔識

咸魚翻生咗

王國長老

Benbenmum 發表於 18-10-13 00:08
Theme,Cotton Collection,Colour 18

Colour 18好熟,但唸唔起賣咩

男爵府

Benbenmum 發表於 18-10-13 00:08
Theme,Cotton Collection,Colour 18

Theme 經典呀

王國長老

TingTing 發表於 18-10-13 00:09
Diadora 唔知你地識唔識

意大利名牌,我識呀!

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 18-10-13 00:07
Birds布袋
地圖袋
Bold袋

我都係呢個年代,仲有Orange Gal, 唔知大家有冇印象?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Yes, 我在外國讀書時衣櫃最少有三十件Benetton 同 Sisley 冷衫

呢兩個牌子都有尤其benetton, 已遺忘了.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

york

男爵府

TingTing 發表於 18-10-13 00:23
Yasaki

仲有Kamachi

男爵府

回覆樓主:

Replay,blue lable

水晶宮

CherylMaMa 發表於 18-10-13 00:33
當年啲人返工要著得 formal, 好似 formal 先係 pro 咁 ,仲有間叫 cour carrie 添

不過,我鍾 ...

我最貴套suit就係響Cour Carrie買,減咗價都千幾蚊一套,好肉赤!

男爵府

以前係咁襯的:Levi’s 牛仔褲,timberland 鞋,polo襪,”先屎”tee (唔識串), bold袋

咁著就係叫做 ^ray^

水晶宮

回覆樓主

牛油麵包

水晶宮

我都係,果時響英國好喜歡Benetton 同Sisley! 仲有Stefanel 既冷衫都好靚!

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 18-10-13 00:42
Colour 18好熟,但唸唔起賣咩

Colour 18係同Jessica 和Episode 同group!

王國長老

99dogdog 發表於 18-10-13 00:45
我都係呢個年代,仲有Orange Gal, 唔知大家有冇印象?

記得

男爵府

Vertical club都唔係好耐姐
我仲有佢D衫仲著緊
其實真係好斯文,又日系feel ,點解會執曬

Theme實在太經典
仲記得tbb有套戲講話去the me 買衫

首頁
12345...23

尾頁

跳至