懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇JM近期搵過尤醫生照結構..原來數一數我係得19周5日就照.. 想問會唔會照得唔清楚架..
同尤醫生照得仔唔仔細...

//開始為著結構有DD緊張呀//

大宅

佢幾好架,我今胎產檢,t21,結構全部係佢度做,結構都好仔細,每part都有照足,唔清會再影,我都照左差唔多成個鐘

男爵府

我尋日先照完結構,佢好好啊,好有禮貌,去廁所撞到佢,佢主動同我講早晨。之後照結構,佢見到我有問題,照左好耐,總共照左2個半鐘,之後又打電話比我跟進我情況,話幫我搵過資料。所以我覺得佢係好有責任感嘅醫生。

大宅

chungluv 發表於 18-10-16 15:42
佢幾好架,我今胎產檢,t21,結構全部係佢度做,結構都好仔細,每part都有照足,唔清會再影,我都照左差唔多 ...

我第一胎都係睇佢,請問佢T21, 結構依家收幾錢呀?

大宅

好多謝2位jm回覆,我仲緊張左幾日,依家輕鬆返好多希望肚入面位老闆照結構個日乖乖地

大宅

回覆樓主:

佢唔錯架,超細心!佢照到我個仔腎大,照左個腎好耐!之後照哂所有野再幫我照多次個腎,照完就同我講解係點樣,下一步要做d咩⋯⋯照左二個鐘先走得。
我有幾個朋友都係搵佢照結構,佢地既b好正常,所以照左約一個鐘就走得!

洋房

我都係搵尤醫生做產檢,黎緊會BOOK埋佢做T21 加結構。 我上星期問過 T21 $6900+$780 診金。 結構就唔知價錢~

大宅

今日終於照左啦 :)一切都OK*
好想讚下尤醫生, 佢應該年齡唔算細架啦, 但都為左BB既脊骨扎哂馬去照..
仲要照左成個半鐘, 佢係全程企係度, 無黑面, 好有耐性去照BB既所有野..
那怕係有個位置可能有問題, 佢好堅持一定要照清楚!!!
最後, 感謝主, 一切都OK* LOW RISK* 呢7個英文字真係有汗水架!!

別墅

alice1117 發表於 18-10-16 20:11
我第一胎都係睇佢,請問佢T21, 結構依家收幾錢呀?

我約左11月去照結構 $2500

男爵府

karytse90121 發表於 18-10-14 10:10
有冇JM近期搵過尤醫生照結構..原來數一數我係得19周5日就照.. 想問會唔會照得唔清楚架..
同尤醫生照得仔唔 ...

我陀個女都係搵佢照,醫生細心有禮貌!
不過佢請D姑娘我就覺得真係無乜禮貌,感覺有D串!

複式洋房

畀面勳章

想問尤醫生照結構有無4D?

大宅

TaTa913 發表於 18-11-20 13:44
想問尤醫生照結構有無4D?

最後會有個3d bb樣

複式洋房

回覆樓主:

琴日照完結構,2500,照左個幾鐘,尤醫生好好人,好有耐性,好細心,務求所有野都照到同清楚,有埋bb 3d圖,不過真係要早啲book, 好full

複式洋房

Katietandt 發表於 18-11-20 15:48
琴日照完結構,2500,照左個幾鐘,尤醫生好好人,好有耐性,好細心,務求所有野都照到同清楚,有埋bb 3d圖 ...

請問可以用手機拍少少影嗎?

大宅

ching215 發表於 19-1-8 17:27

唔比用手機ga

複式洋房

ching215 發表於 19-1-8 17:27

我冇用手機影啊,佢會截圖跟住color print 出黎成個file俾你,所有部位都有截圖

別墅

琴日照完結構,2500,照左個幾鐘,尤醫生好好人,好有耐性,好細心,務求所有野都照到同清楚,有埋bb 3d圖 ...

請問要提前幾多去book做結構呀?

民房

回覆樓主:

我都係搵尤醫生做結構同產檢,佢真係好仔細,照完會講解,人好好

複式洋房

kary01 發表於 19-1-11 00:05
請問要提前幾多去book做結構呀?

我提早1個月book, 因為好full

別墅

照結構2500,要另外加診金費用嗎?
我來緊會去睇尤醫生。

首頁

尾頁

跳至