自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

可能係公主, 唔識自己要先覇位, 去得食佢已經唔係話一定要食貴野, 不過好多温室大既好多都唔識咁啫

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

miffyumiffy 發表於 18-10-15 02:32
佢地走了,連清潔姐姐都話佢地

好浪費

子爵府

o_____o 發表於 18-10-15 06:16
係囉,其實只係睇到少少一幕,之後全部自己估加無限伸延,仲話唔怪得乜乜乜丶將來我個仔乜乜乜,到人地話 ...

哈哈哈…

別墅

miffyumiffy 發表於 18-10-15 02:25
姨媽傢私推餐車,唔洗自己棒架

我同仔都係一齊買完野先搵位, 唔算好多人
邊间宜家有坐位?

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公主病發作

伯爵府

回覆 miffyumiffy 的帖子

我而家都開始教亞仔選擇朋友或女朋友
我唔想佢第日帶個女仔番嚟住,
(當然都教埋佢學同人相處)
要我倆老受氣
估計而家呢一代都好難有自己居所
(我地做父母都未有)

水晶宮

sfuhsg 發表於 18-10-15 02:14
如果有2個人,正路都會搵左位先叫食物喎

我會1個搵/等位, 1個排隊買野食。
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

回覆樓主

乜原來樓主真聽唔到兩個人嘈咩,咁就要無限伸延到北上娶妻

水晶宮

channin 發表於 18-10-15 08:04
邊间宜家有坐位?

荃灣

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁可能個女仔超唔鐘意立食?個男仔堅持?其實我都唔鐘意。覺得食餐飯點解唔可以坐得舒服。不過買晒野掉晒走左去就真係唔好。唔鐘意未等位law。如果係唔鐘意呢間食物咁就應該唔好入來啦。
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

channin 發表於 18-10-15 08:04
邊间宜家有坐位?

沙田。九龍灣。荃灣。有餐廳的都有。
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我又唔覺得關嫌棄餐廳事,係嫌既,唔會等叫埋野食既,我都會嫌某d餐廳,我係嫌污糟,根本唔會入,而且姨媽餐廳唔平架,叫個沙律,一個小食,兩個主菜,蛋糕野飲,都兩舊幾啦,嫌都嫌大快活大家樂吉野家麥記茶記啦。除非我生日男朋友同我食姨媽,咁我認我會嫌,唔好計價錢住,好好地坐吓傾吓計都唔得!

我懷疑係食物問題,即明明叫左個男買邊樣唔買邊樣,偏偏個男夾硬要買果樣,個女見到好嬲,你自己食飽佢啦,走

當然我都係估吓老作,而且浪費食物唔係幾好囉。

別墅

miffyumiffy 發表於 18-10-15 08:11
荃灣
我見到十元熱狗加汽水 汽水好似任飲

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我係個男仔會將d食物free俾現場是旦一位,唔想浪費

個女仔我會將佢放入“需極度慎重考慮”的list裡面,基本上應該會被out

水晶宮

BeBe媽媽 發表於 18-10-15 08:07
回覆 miffyumiffy 的帖子

我同仔食花生,見佢對呢件事評論都幾正確

過多兩年入U, 唔信佢唔拍拖,依家都約女仔去街

水晶宮

bobomia 發表於 18-10-15 08:15

個女仔我會將佢放入“需極度慎重考慮”的list裡面,基 ...

其實我c9心態真係想喝住佢唔好丟, 真係節墜架, 用盒pack起比清潔姨姨帶番屋企都好

別墅

浪费食物好折福。

水晶宮

channin 發表於 18-10-15 08:15
我見到十元熱狗加汽水 汽水好似任飲

我冇食過熱狗,樓下我多數去食軟雪糕,佢地有好多種味,琴日做緊伯爵茶味, $4.5

有時食乳酪雪糕, $8

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bobomia 發表於 18-10-15 08:15

個女仔我會將佢放入“需極度慎重考慮”的list裡面,基 ...

係囉~反正喺果樹都大把人等位! 無謂浪費嘛!
我地之前都試過有幾個陌生人話忽然有事, 塞左4張戲飛比我地! 話唔好嘥!但我地都未食野, 結果又比左下手
放下自在

侯爵府

陪月勳章

miffyumiffy 發表於 18-10-15 02:05
我地間唔中去果度食, 星期日人多冇位,我地食企位添,我地都ok

琴晚我地見到情侶, 都25歲+, 個男買完 ...

睇表面證供﹐
個女仔好港女﹐
不過... 我地唔係當事人﹐
唔知咩事﹐
其實個女仔可能寧願去大快活(有人捧餐)、食雲吞麵都唔想企係度等位呢?

唔鐘意可以只係模式﹐
唔一定嫌 Cheap 喎。

首頁
34567...19

尾頁

跳至