影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 16:48
唔知呀。

想問, 點解紅衣仙女(即今世嘅教授), 仲會係呢世不斷出現嘅? 但佢又唔係好似鹿咁現身俾教授 ...
唔知, 但係咪出現過響金金面前?
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-12-11 16:50
唔知, 但係咪出現過響金金面前?
好似係. 咁鹿都有出現過KIMKIM面前.

套野真係拍到好鬼亂, 又拖又慢又散

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 16:51
好似係. 咁鹿都有出現過KIMKIM面前.

套野真係拍到好鬼亂, 又拖又慢又散

無錯, 唔係八卦的話, 跳左好耐。
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-12-11 16:52
無錯, 唔係八卦的話, 跳左好耐。
我估教授都係無行, 會跟漫畫ENDING去, 睇KIMKIM D戲多D到一個點, 又拍到佢咁PERFECT同偉大咁。 但偏偏我唔BUY佢

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 18-12-11 16:55
我估教授都係無行, 會跟漫畫ENDING去, 睇KIMKIM D戲多D到一個點, 又拍到佢咁PERFECT同偉大咁。 但偏偏我唔B ...

睇到飛住睇

寶石宮

coo1068 發表於 18-12-11 16:57
睇到飛全睇
正常

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 16:55
我估教授都係無行, 會跟漫畫ENDING去, 睇KIMKIM D戲多D到一個點, 又拍到佢咁PERFECT同偉大咁。 但偏偏我唔B ...

我仲未接受到
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-12-11 17:23
我仲未接受到

原來漫畫係話仙女主動錫教授之後, 就知眼前人非老公。 之後同kimkim 相認he

我都接受唔到kimkim 加仙女

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 19:07
原來漫畫係話仙女主動錫教授之後, 就知眼前人非老公。 之後同kimkim 相認he

我都接受唔到kimkim 加仙女:i ...

無計啦!佢係一心一意尋夫的話,眼前教授唔係真感情都係要分開的。
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-12-11 19:33
無計啦!佢係一心一意尋夫的話,眼前教授唔係真感情都係要分開的。

我咁睇啦, 如真係愛老公, 點會同kimkim 相處咁耐都feel 唔到, 反而誤認另一個男人做老公, 就算過左6 百幾年, 但應該都有份熟悉感架。但佢又唔似,咁這份是愛或真緣份嗎?

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 19:38
我咁睇啦, 如真係愛老公, 點會同kimkim 相處咁耐都feel 唔到, 反而誤認另一個男人做老公, 就算過左6 百幾 ...

如果係愛就應該接受教授一齊囉!

但有時又講到仙女對金金有心動, 所以都好混亂下。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

我咁睇啦, 如真係愛老公, 點會同kimkim 相處咁耐都feel 唔到, 反而誤認另一個男人做老公, 就算過左6 百幾 ...

睇埋今集都應該覺得仙女係真心愛老公的,佢生存理由都講左, 咁同金金一齊好合理了。
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-12-12 08:05
睇埋今集都應該覺得仙女係真心愛老公的,佢生存理由都講左, 咁同金金一齊好合理了。
...

未睇

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 19:07

我都接受唔到kimkim 加仙女:i ...

我唔明,上次已經咀過一次點解今次先知呢

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-12-11 19:56
如果係愛就應該接受教授一齊囉!

但有時又講到仙女對金金有心動, 所以都好混亂下。

我覺得仙女認定教授係老公,但係鍾意金金的

翡翠宮

因為教授有以前d記憶,所以認定佢係老公law

翡翠宮

htts 發表於 18-12-11 16:48
唔知呀。

想問, 點解紅衣仙女(即今世嘅教授), 仲會係呢世不斷出現嘅? 但佢又唔係好似鹿咁現身俾教授 ...

我覺得紅衣仙女係魔鬼角色,鹿係天使角色

寶石宮

mcyw888 發表於 18-12-12 08:54
我覺得仙女認定教授係老公,但係鍾意金金的
我接受唔到同KIMKIM一對, 我應該尾4集唔會睇

寶石宮

mcyw888 發表於 18-12-12 08:56
我覺得紅衣仙女係魔鬼角色,鹿係天使角色
車, 咁教授角色無咩意C啦.

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 18-12-12 08:53
我唔明,上次已經咀過一次點解今次先知呢

上次唔係仙女主動
[

首頁

尾頁

跳至