1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ka_ka_kwan 發表於 18-10-19 03:08
我都有做足,走時抺完手再噴下消毒,都係中招。一病又要1個星期先好返(emoji)(emoji)‍♀️
...

我聽d有小朋友既同事講, 係有一排會病得比較密…… 可能離開左母體關係掛

咁睇吓你會吾會考慮俾佢食營養保補充品, 我俾阿囡食緊 lee 支, 食左之後 so far 佢又真係無咩再傷風感冒 (佢話1-12歲兒童:每天1茶匙3次。 但我每日只係俾1次佢食, 係開始作病我先俾佢食足3次) 屈xx & 萬x 有得賣。
不過我就響iherb訂, 平d

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

公園空氣流通,每次都要注意清潔,應該系無事。

禁止訪問

別墅

Ka_ka_kwan 發表於 18-10-15 10:59
小朋友好易病,每次一有傷風咳流鼻水,我就會留佢係屋企,等佢好返先帶佢去公園玩。好辛苦好返後,同佢落公 ...

要增強抵抗力 就算而家避唔去公園 但遲啲返學 困喺室內 情況更恐怖(emoji)
所以我寧願幫佢增抵抗力 touchwood 我比仔仔食左半年接骨木花 係有用嘅 再加埋每次玩完 秒速洗手 換衫
換衫好緊要 另外 我再噴AQ
常備左右(emoji)
#仔仔兩歲半 讀緊N班

珍珠宮

我覺得好返先落公園玩比較好

大宅

caca129 發表於 18-11-5 17:20
要增強抵抗力 就算而家避唔去公園 但遲啲返學 困喺室內 情況更恐怖(emoji)
所以我寧願幫佢增抵抗力 touchw ...

哪種接骨木花?哪牌子?在哪裡可以買得到?
可否 pm? Thanks you so much!

複式洋房

小孩每日曬下出汗無咁易傷風㗎,當然盡量避開病緊嘅小朋友啦,玩完就即刻洗手

首頁

尾頁

跳至