夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

我同老婆結左婚幾年,一直都未試過私底下同其他女人岀過街
係其他人ge 眼中,我係一個好老公
但我同一個女網友私底下會傾下計
話題通常都係d 婆媳糾紛,家庭問題,婚後問題。
大家都唔會同大家見面,連樣都唔會知
覺得有個異性可以傾下心事,有時個心會舒服d

papa408    發表於 18-12-28 09:23

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

民房

回覆 crystal媽咪 的帖子

但我無講比老婆聽因為驚佢亂咁諗,以為我偷食

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

不要從別人的嘴裡去認識我

民房

Thanks 你意見不過我如果話左比老婆聽 佢會kill me.
因為同個女網友都傾過d 對自己另一半 性方面ge 問題

別墅

老婆的老公 發表於 18-10-15 17:43

Thanks 你意見不過我如果話左比老婆聽 佢會kill me.
點解唔同朋友講,要搵個女網友呢,你都係想講下心事,比我係你老婆都kill u 啦,如果你老婆同個男網友傾計你會點呀?奇怪

民房

回覆 wingin206 的帖子

覺得有個陌生人 傾會放心d

別墅

畀面勳章

老婆的老公 發表於 18-10-15 17:06
但我同一個女 ...

其實香港地男性地位在家庭無以前咁高, 有d問題又真係唔同得老婆講, 揾男人吹又好怪, 所以我認同你做法無錯! 再加上現今女性連正常女性朋友都未必俾存在時, 如果女網友俾佢地知道, 一定死得好慘!

翡翠宮

回覆樓主:

當然有

男爵府

但我同一個女 ...

其實如果大家真係純粹傾心事,我覺得幾好,始終有d 嘢好唔想同朋友傾,同個唔識的人傾可以暢所欲言。。我係女,我都係識了個jm,雖然未見過面,但當自己有心事便會立即想同佢講

寶石宮

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

減齡達人勳章

老婆的老公 發表於 18-10-15 17:43

樓主,你連同另一半性方面嘅問題都同你呢個女網友傾。好老實,小心玩火自焚
我相信冇一個老婆可以接受自己老公同另一個女人傾’性’問題。

民房

回覆 FennieMan 的帖子

但都係想有個樹隆可以傾下,我通常只會係office hour 同佢傾

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 老婆的老公 的帖子

有心事你可以上討論區講,仲多人俾意見。你想講性話題,
亦可以上性版講。

同異性一對一傾得咁深入,
我認為不妥,
如果你老婆同個男網友咁樣傾,
可以嗎?

男爵府

jwy2 發表於 18-10-15 19:22
其實如果大家真係純粹傾心事,我覺得幾好,始終有d 嘢好唔想同朋友傾,同個唔識的人傾可以暢所欲言。。我 ...

樓主,jm = 姊妹

男爵府

私己錢佢唔知

大宅

我都會同人傾家庭問題, 但主要係GRP CHAT, 曾經試過係FORUM講過, 但俾C9發現, 話我同人講佢啲野. 私下GRP CHAT可以隨時DEL MSG, 方便好多

珍珠宮

但我同一個女 ...

我冇。咩都話曬畀老公知。
我有同好多唔同男人傾計,單獨食飯。
傾乜,我都拎翻來同佢講。
佢都有單獨同女性朋友出去飲酒,飲咖啡。傾乜都拎翻來同我講。
佢好受女男歡迎。個個朋友都尊重佢。係一個好爸爸,好老公,好仔既形象。
咁佢在我眼中看來又係在各方面角色上都做得好好喔。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

回覆 老婆的老公 的帖子

我先生唔係對個個人都冇私人的秘密。係唯獨對我冇私人的秘密。
佢連對某位女下屬有crush都話我知。然後叫我唔使擔心。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

但我同一個女 ...

我都想有個咁嘅網友

首頁

尾頁

跳至