自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我都覺

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

諗返起之前果套翻生武林,鄭子誠都好多深情獨白。

侯爵府

旁白真係非佢莫屬

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Cathleen 發表於 18-10-15 21:56
啱啱聽完,聽佢把聲好容易鼻子酸酸。

聽到佢獨白,我即刻瞇埋眼聽,真係好有畫面

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

佢把聲好溫柔、好舒服,好能觸動人心,但呢幾集見佢係咁出盡全力鬧班新仔,真係辛苦晒!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章

回覆樓主:

今晚既獨白,加埋片尾首歌既音樂,真係絕配。好懷念以前聽收音機既日子。

伯爵府

2019勳章

wendywoo72 發表於 18-10-15 21:33
個獨白好鬼正,好似聽緊收音機

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

991129    發表於 18-10-16 10:02
pansy888hk    發表於 18-10-15 23:20

珍珠宮

佢把聲真係好好聽

伯爵府

佢把聲真係好正

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

wendywoo72 發表於 18-10-15 21:33
個獨白好鬼正,好似聽緊收音機

係呀!原本我都打算立即開po㗎,旦諗住沖涼先。點知你開左 咁就慳番囉 。我頭先都以為係咪自己幻聽 呢!點解睇睇下突然子誠把聲講野嘅,而佢仲講左一段幾長嘅獨白,嗰種感覺好似聽緊佢做節目咁,超正呀!大台好少會咁。今次咁嘅舖排
題外話。子誠今次呢個角色做得好好呀!不過我估幾辛苦。次次都谷到行咁鬧班仔。我睇見都替佢辛苦。佢做奸仔就睇到慣,嚴謹教官我第一次睇。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

佢把聲真係好好聽

大宅

回覆樓主:

伯爵府

佢把聲真係好正!好磁性好有 feel !

同埋佢真係好多角色都做得好好

子爵府

真係好正
Hi

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

把靚聲真係無頂

翡翠宮

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

太好聽啦~ 我要上 mytv 聽多次先得

男爵府

2019新春慶豚圓

把声好聽仲充滿感情

公爵府

鄭子誠做戲同把聲都好唔錯呀

首頁
12345...7

尾頁

跳至
熱門主題