自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

好小家!做男人做到咁小家真係好醜,Anson又係小家黑面!有本事就憑實力取勝!講真姜濤除左靚仔之外仲好有星味,加上做人態度好謙虛,好有禮貌,係抵姜濤得到冠軍

男爵府

kkvicky 發表於 18-10-16 14:18
Agree ! 佢曾經係電影狂舞派嘅男主角,係可以紅嘅話一早就紅咗啦,而家年紀又大咗,個樣又衰過以前,佢真 ...

佢比起幾年前係殘咗幾多,而家完全同靚仔冇關。

男爵府

sumlam 發表於 18-10-16 14:32
我我都鍾意anson kong多啲, 起碼唱歌好小小, 同靚仔啲

Me too! 起碼AK 靚仔好多!

男爵府

noel2010 發表於 18-10-16 19:42
Lokman 是好人性格吸引,如果做這些小動作,真係會反感。他已經不是小孩子,出來社會就是這樣,看不開的性 ...

Anson Lo 完全係好得人中意!

大宅

ap9394 發表於 18-10-16 22:00
點解冇人講細貓? 我覺得細貓好特別,跳舞有自由風格,第二輪唱自創歌又好聽
...

有吖,雖然明知姜b同Ian赢硬,但我心裡情有獨鍾細貓,佢性格好,唔係高調做好人,只做自己本分,每次都盡力演出,我真心欣賞。

珍珠宮

好媽媽勳章

ap9394 發表於 18-10-16 22:00
點解冇人講細貓? 我覺得細貓好特別,跳舞有自由風格,第二輪唱自創歌又好聽
...
有呀, 我之前一直有留言話細貓啲才華比劉美君壓住, 跟本冇得發揮, 劉美君要佢做乜佢就做乜

到決賽唔洗再聽劉美君講, 佢自己作個首歌, 啲歌詞真係好正, LOOP左幾次黎聽喇

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

crystal媽咪 發表於 18-10-16 14:10
咁佢跳舞係勁嘅同埋佢身型都ok。佢都有啲知名度,見佢著衫啲頭巾會襯曬色,對自己有要求
...

Lokman身型都算OK?
其實我成日覺得佢好老,好似d六十歲開始縮水果d阿伯,又瘦又乾,仲寒起個背

大宅

sumlam 發表於 18-10-16 14:29
我估係因為佢地去左美國開LIVE個陣, 個個留言都話揾姜濤, (連肥仔啲學生都打比肥仔話揾姜濤), 個陣班仔已 ...

「整係睇到edan,肥仔, jeremy同龍志權好睇得開」
係,我都係咁睇到,佢地4個性格好豁達,
尋日Ian 仲小氣到出post話本來決賽有跳少少舞,但佢就無做到,覺得好後悔。言下之意,係覺得自己如果有跳舞就會贏
真心我本來都OK Ian,但後期多左fans見佢囂左,就麻麻地了,而且決賽當晚表現,佢根本好低分。

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

酸人,冇大將之風,即刻唔型嘞,點解要咁呢...唉...dislike

男爵府

FastandFurious 發表於 18-10-17 00:21
尋日Ian 仲小氣 ...

Ian 完全失準,而且冇突破,有悶場。肥仔真係輸得好唔抵!

大宅

Lokman真係完全唔charm......依家仲扣晒分,玩完了

水晶宮

FastandFurious 發表於 18-10-17 00:21

跳埋舞可能連個亞軍都冇埋

大宅

貧窮媽媽 發表於 18-10-17 00:40

可能有高人「指點」佢,今日就delete左個酸味濃的ig post 喇。

男爵府

貧窮媽媽 發表於 18-10-17 00:40

Agree! Ian 話好後悔冇跳到呢一段舞,但我睇完呢一隻舞之後,我會覺得佢唔跳好過跳

珍珠宮

好媽媽勳章

有人話ian係賽前一日改歌,其實我係好懷疑佢睇完姜濤綵排後,覺得自己隻舞唔掂所以即刻改歌,點知改完仲衰
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

FastandFurious 發表於 18-10-17 00:42
可能有高人「指點」佢,今日就delete左個酸味濃的ig post 喇。

我覺得做人最貴乎是有自知之明,deleted 就冇咁核突囉

男爵府

好媽媽勳章

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 13:32
之前話佢跳舞好勁,但我睇左好多集,佢d 舞步好似淨係得一set 咁

我都覺,跳嚟跳去差不多

男爵府

回覆樓主

其實姜濤一定係大拋離其他,佢一行出嚟真係有種味道

水晶宮

purpletwinstar 發表於 18-10-17 01:00
其實姜濤一定係大拋離其他,佢一行出嚟真係有種味道

係 行出嚟已經成個星咁

男爵府

sumlam 發表於 18-10-16 20:19
係, 尤其娛樂圈添, 有幾多人又唱得又跳得都紅唔起? 好講命水同有冇運, 有好多冇實力但超紅

所以我真心唔 ...

佢呢啲成30歲都真係唔化囉,佢咁樣嘅款點樣喺娛樂圈生存

首頁

尾頁

跳至