時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 18-10-18 23:51
可能跟符媽係吹水鋪 chat 過, 邊有人咁記仇㗎? 佢真係社會炸彈
仲懶熟咁問人邊度買$30…5年前個價嚟啦!
睇返佢前面扮風趣咁款,佢啲戲好屎囉!

侯爵府

Carhy 發表於 18-10-19 00:03
你地平時係米周圍做壞事得罪人架,成日幻想有人尋仇我冇仇家架喎,上網吹下水,我有開其他Post,係 ...

有啲酸民呢 ,人哋眼睫毛長過佢 ,佢都仇視人㗎啦

一睇個post就知你一個仇家都冇啦
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

大宅

fathippo 發表於 18-10-18 23:53
樓主,你咪再同班人覆嚟覆去啦,要明既就明,唔明既就唔明,根本大家諗法唔一樣,盞晒時間。咩識寫中文字 ...

好啦,我都唔再入呢度下次唔講呢方便既野係啦,講下閒話家常

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

fathippo 發表於 18-10-18 10:53
樓主,你咪再同班人覆嚟覆去啦,要明既就明,唔明既就唔明,根本大家諗法唔一樣,盞晒時間。咩識寫中文字,飲東江水都搬埋出嚟講,真係到不同不相為謀,打晒橫嚟講
打直又點講呀?

奶共人仕

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-10-19 00:05
你真係幾客氣嘅,一開始就自稱青山友領導人開大會,如果你唔係話你自己,咁你就要檢討一下你開舖嘅態度先 ...
你講嘢…腰到人哋應一應!
投多兩次胎,都會追住你㗎!

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

ning.. 發表於 18-10-18 11:07
仲懶熟咁問人邊度買$30…5年前個價嚟啦!
睇返佢前面扮風趣咁款,佢啲戲好屎囉!
...
陰陰濕濕咁
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-10-19 00:12
你講嘢…腰到人哋應一應!
投多兩次胎,都會追住你㗎!

成日踢爆人,難免令人唔高興

侯爵府

Carhy 發表於 18-10-18 11:10
好啦,我都唔再入呢度下次唔講呢方便既野係啦,講下閒話家常
...
你唔好走啦~

珍珠宮

fathippo 發表於 18-10-18 23:07

你頭痛?

珍珠宮

SillyU 發表於 18-10-19 00:07
有啲酸民呢 ,人哋眼睫毛長過佢 ,佢都仇視人㗎啦
一睇個post就知你一個仇家都冇啦

係囉!係囉!

唔明人哋點解去啲仔會去外國讀書、讀國際學校,順便問下人邊度買豬肉平之嘛!

侯爵府

fathippo 發表於 18-10-18 23:53
樓主,你咪再同班人覆嚟覆去啦,要明既就明,唔明既就唔明,根本大家諗法唔一樣,盞晒時間。咩識寫中文字 ...

仲有樓主話人哋工人用屎水洗米畀佢食,你唔係睇唔到下話?你扮公正呀宜家, 你亦唔係好得好多架咋
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

珍珠宮

Carhy 發表於 18-10-18 23:24
講到我唔比你入咁,明明幾個領導係度開大會傾得好開心啦,扮晒野好心你啦成日話人羨慕人留學,你 ...

你又再次表演理解能力不足於人前喇,唉!
1)我向你表示你好歡迎我來坐,所以我又入左來!
叫我走果個不是樓主你係會員Tester5 , 你同佢係
同一人咩?睇清楚先啦!
2)你成日表示自己唔恨綠卡但又對唔抵得留學外國既
人,係咪心裏不平衡?
3)你唔好屈我,我仔女重係香港讀緊本地學校架,你
唔介意供佢地去外國留學我又唔區!
4)我従無提過自己好愛國,不過我好尊重自己國家
最討厭吃裏扒外既偽人
*你咪自作多情,屈我乜乜物物。我問左你N次,留學=唔夠愛國?
依家人地留學得罪你呀?

珍珠宮

ning.. 發表於 18-10-18 23:37
我已經發揮咗金田一精神,搵阿姑了解過啦!

人哋講$30排骨係5年前嘅事嚟啦!

嘩!乜5年前既野,投完胎都重記得架!
佢一定好大怨氣,難怪一開口咁鬼臭

男爵府

開心吸收勳章

wantaima 發表於 18-10-18 21:45
你又係既,同一個思想有缺失既人講野咁認真!
用個肺就得架喇
我好亂呀
究竟係政治帖 豬肉帖 定尋仇帖

男爵府

開心吸收勳章

SillyU 發表於 18-10-18 21:55
係開大會呀, 唔知點解開開下剩番佢一個
陰濕鬼棉裡針最鐘意點完火就走啦
都唔係新聞來

點解得番一個 咪比鬼跣囉

男爵府

開心吸收勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-10-18 22:44
佢話佢喺度開大會
佢真係好鐘意你 連5年前買豬肉都拎黎講

買份豬肉都比人葡萄 特登入黎砌你生豬肉

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

糖果園 發表於 18-10-19 06:23
佢真係好鐘意你 連5年前買豬肉都拎黎講

我都知我車見車載 但我要勸一句施主(應該係樓主)唔好迷戀我,你只會苦戀ga咋!

糖果園    發表於 18-10-19 10:45

象牙宮

SillyU 發表於 18-10-19 00:29
仲有樓主話人哋工人用屎水洗米畀佢食,你唔係睇唔到下話?你扮公正呀宜家, 你亦唔係好得好多架咋:nothing ...

我都唔明,扮公正公義嘅人,只睇到別人眼中的刺,但樓主話人佢又可以視若無睹,仲反黑為白,話人打橫嚟講,樓主自己開嘅舖,越講越離題,但話自己明嘅人,竟然睇唔到? 盲撐到一個點,好心唔好扮公正啦!

首頁

尾頁

跳至