夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

smile930 發表於 18-10-18 17:18
係呀!人妻姣婆無處不在, 脂粉客諗著食得唔好曬。
聽朋友話佢老公都話除非行山友自組一班自己朋友行就健 ...
我老公行山班腳友,都係識其中一個半個,就跟住人地一齐行

男爵府

rita1208 發表於 18-10-18 17:06
行山咁有益既活動都咁。。。。地球真係好危險 。

我就係聽到有人話佢自己已人到中年識分輕重 ...

行山出軌時有聽聞

大宅

chu媽 發表於 18-10-18 17:59
我老公行山班腳友,都係識其中一個半個,就跟住人地一齐行
同朋友 case 一樣,因為老婆放自由比佢老公活動,佢老公好中意行山,但未必個個自己朋友都中意,初初是自己 mark 咗地點自己行,但太太又擔心佢自己行唔安全,所以都放心佢同其他本不相識的行山友一齊行有個照應,點知行多幾次就差點出事。。。
本來一個健康活動都攪到唔正常。。。唉

大宅

smile930 發表於 18-10-18 18:07
同朋友 case 一樣,因為老婆放自由比佢老公活動,佢老公好中意行山,但未必個個自己朋友都中意,初初是自己 ...

点解太太唔一齊行?咁嗰太太睇到咩蛛絲馬跡才發現去阻止?

大宅

PTMCYS 發表於 18-10-18 12:16
早前襯假多, 在生日請了一天假, 無無聊聊, 見BK 等有D 開倉報料, Group 了幾間去, 本來無預期買野給誰, 但 ...

恨死隔離啦

大宅

PTMCYS 發表於 18-10-18 14:48
唔好咁講, 人都係動物的一仲, 亦有獸性.

男女生長周期都表現了動物的特性, 例如女性, 比男性早熟, 妳留意 ...

係真愛既話,不論對方變成點樣都會愛

大宅

~小樹兒~ 發表於 18-10-18 18:03
行山出軌時有聽聞

我就聽過做醫院既阿哥阿姐,做酒店既後勤會食吓散餐

大宅

bbiq 發表於 18-10-18 20:18
我就聽過做醫院既阿哥阿姐,做酒店既後勤會食吓散餐
我老公就係係醫院做保安,同女保安攪埋

子爵府

回覆樓主:

唔會
我識得的出軌的都係中年有家庭(女士都有)

我覺得係個人操守和自制力問題

其實中年危機亦會令佢哋更易出軌

子爵府

tansyneko 發表於 18-10-18 13:28
唔關年紀事,關遇到的人對不對

珍珠宮

中年先系一個婚姻樽頸位,過度到就一世,所以,好多人响50左右離婚

大宅

男人中年先高危, 大多經濟穩定有樓有車有事業, 自以為情聖打救晒天下寂寞的女人, 大把街外女人想埋街食井水就啱晒。
女人中年就少d機會, 因為好多都仔女大咗唔想影響頭家, 多咗好多顧慮。

瑪瑙宮

Kambee 發表於 18-10-19 00:30
男人中年先高危, 大多經濟穩定有樓有車有事業, 自以為情聖打救晒天下寂寞的女人, 大把街外女人想埋街食井水 ...

同意, 中年危機係其中一个推動力. 老了又未到好老唔再型英帥卻有女痴埋黎心花怒放.

大宅

Nancy20090615 發表於 18-10-19 15:54
同意, 中年危機係其中一个推動力. 老了又未到好老唔再型英帥卻有女痴埋黎心花怒放.
...

男人有外遇通常都係就手就得, 求其有女人話傾慕自己又話真愛, 呢d中佬仲唔被迷到嗢嗢戥戥? 我個c6就係咁自以為華倫天奴俾個鄉下婆氹到上天差點搞到妻離子散。

講真, 女人要出軌唔難, 只要打扮下嗲下男人就好易, 但我地呢d正經人家為咗頭家同仔女點會搞呢d野?

終結一句, 大多數男人都係用下身諗野🐷。

禁止訪問

男爵府

Kambee 發表於
男人有外遇通常都係就手就得, 求其有女人話傾慕自己又話真愛, 呢d中佬仲唔被迷到嗢嗢戥戥? 我個c6就係咁自 ...

出軌其實真係集人格缺憾之大成:貪、虛榮心、背信棄義、自私、糊塗、欠缺自律

珍珠宮

回覆 rita1208 的帖子

我唸係出軌少,但會等到時機成熟後就離婚多。最近我收到好多中年朋友離婚消息。男女平等,主動離婚的男女都相應。
尤其子女大了,獨立了,大家都唔想繼續在對方的要求同期望下活著,約束下過埋下半世。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

Kambee 發表於 18-10-19 16:52
男人有外遇通常都係就手就得, 求其有女人話傾慕自己又話真愛, 呢d中佬仲唔被迷到嗢嗢戥戥? 我個c6就係咁自 ...

對於我來講,嗲下男人,好難!!!

打扮下,我都好難,冇資源,我唔化妝,唔買護膚品,唔煮補品。
但我選擇個男人係唔用下身諗野的。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

858D 發表於 18-10-21 00:34
對於我來講,嗲下男人,好難!!!

打扮下,我都好難,冇資源,我唔化妝,唔買護膚品,唔煮補品。

858D    發表於 18-10-23 09:19

大宅

回覆 858D 的帖子

所以你唔會去勾引男人囉~係果d無道德的女人才用盡心機去搞別人老公
嗲下扮弱者就令到用下身諗野既男人失智。

首頁

尾頁

跳至