論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

如有,有冇hidden cost?
因為見佢做宗約收費好平,只需$2300 同我問門市要$7800差好遠。
可否分享下。
Thank you

男爵府

2019新春慶豚圓

同問,我都想請

大宅

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章

用過,請過本地、再續約,冇問題,agent跟得幾好,冇隱藏收費。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

alicewtw 發表於 18-12-19 18:48
用過,請過本地、再續約,冇問題,agent跟得幾好,冇隱藏收費。

可否給資料我嗎?

別墅

我十月剛用this Apps 請工人, 好多選擇, 初步覺得也不錯, 收費平, 等緊4月工人到港。

別墅

ronaldo1 發表於 18-12-26 09:56
我十月剛用this Apps 請工人, 好多選擇, 初步覺得也不錯, 收費平, 等緊4月工人到港。 ...

我都諗緊用呢個app請工人,問你工人順利到港?

大宅

2019勳章

回覆樓主:

.

大宅

2019新春慶豚圓

用過兼請到,冇隱藏收費

大宅

我都最後請到同黎左,成個過程冇hidden fees! 希望可以做到完約☺️

男爵府

Wandyip 發表於 19-2-19 19:57
我都最後請到同黎左,成個過程冇hidden fees! 希望可以做到完約☺️

海外菲?

大宅

Edelweiss88 發表於 19-2-25 01:09
海外菲?

本地完約菲,諗住可以自己親身見下佢,我唔敢請海外菲,怕手續唔熟攪唔掂

大宅

Wandyip 發表於 19-2-25 21:05
本地完約菲,諗住可以自己親身見下佢,我唔敢請海外菲,怕手續唔熟攪唔掂
...

想問,岩岩係app同睇岩一個姐姐,信息傾左幾句,想問下一步應該點做架,請指教!

大宅

waiyan820 發表於 19-2-25 21:25
想問,岩岩係app同睇岩一個姐姐,信息傾左幾句,想問下一步應該點做架,請指教!
...

我會睇下佢可唔可以約出黎面對面傾,咁我會叫佢拎埋contract and passport 睇下佢係咪完約,我唔會見任何斷約姐姐,因為啲理由一定係僱主唔啱⋯⋯
但最緊要合自己心水!

大宅

佢有whatapp 可以直接問价

之前太貴(海外), 所以自己找其他agent做

大宅

即係可以約個工人出嚟自己傾?
如果啱之後再搵hxlper libxary 搞手續?
Hxlper libxary 就等於agent?
Sorry,好多問題

男爵府

我見佢公司度星期日有得in姐姐
或者係咪自己睇啱contact姐姐出來見?

大宅

irisw 發表於 19-3-1 01:41
即係可以約個工人出嚟自己傾?
如果啱之後再搵hxlper libxary 搞手續?
Hxlper libxary 就等於agent?

我係呀~ 點都要大家見下睇下佢啱唔啱你,淨係messages 溝通唔夠了解。
我都係搵返佢地推薦既agent,用左真係冇伏,但好似唔係好熟啲程序⋯
如佢地交form 後入境處叫話提供最新差餉,但我話差餉唔係個個月有,係一季季,佢地都唔清楚,最後我要自己打去直接問我其實仲欠乜資料,跟住佢地話可能交既時候啲資料未完全upload 曬上系統,所以有機會叫你補啫⋯
咁我再話返比佢地知應該冇問題囉
但你當比錢佢地當幫你交form 排隊都要,因為真係要等好耐⋯

大宅

LC116 發表於 19-3-1 02:14
我見佢公司度星期日有得in姐姐
或者係咪自己睇啱contact姐姐出來見?

我冇上過去呀,但個度好似係比你約你想見既姐姐即時interview 架

男爵府

Wandyip 發表於 19-3-1 15:47
我冇上過去呀,但個度好似係比你約你想見既姐姐即時interview 架

你是在app揀啱 就contact姐姐出面interview?
如果請你係搵返嗰度攪定出面揾agent ?
如果唔搵佢咪好平只比月費睇姐姐資料?

大宅

LC116 發表於 19-3-1 16:06
你是在app揀啱 就contact姐姐出面interview?
如果請你係搵返嗰度攪定出面揾agent ?
如果唔搵佢咪好平只 ...

佢有話一定要向佢個app介紹個agent 做攪contract,你可以自己搵你熟既agent,但我格個價係佢地最平囉
你都可以自己格下價先,最緊要係搵到啱既姐姐先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊