自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

講拜金,佢應該入硬三甲

大宅

iamcute_lala 發表於 18-10-21 13:26
感覺佢而家嗰個男朋友唔係好愛
佢連帶佢出嚟都唔肯

帶出來就可能又俾人翻過去未分手就搭上咗嘅舊賬,雖然話形象本身就唔好,但如果影響到以後入豪門,點算好?
都系等所有人唔記得咗先算啦。

大宅

aidan08 發表於 18-10-21 13:32
所以男友幾富貴都好,都要睇吓肯唔肯洗喺個女人身上。身家嘅嘢,有時好睇唔好食。林峰家底有幾比唔上都好 ...

施伯雄呢種富三代,家族人口又多,可能都系每個月屋企俾零用錢,其他資產唔使指意郁。平時領家族零用錢,再加上自己所謂搞網上公司嘅錢,過逍遙自在嘅有錢人生活都系夠嘅,但同人地林峰自己賺嘅錢,可以動用嘅資金,根本冇得比咯。不過,代價可能系冇咁多時間陪玩,識飲識食識玩等方面,林峰可能又比唔上施伯雄啦。
不過,如果吳千語系追求家族嘅社會地位,咁去到香港啲闊太名媛度,人地肯定識施家,林家嘅家族系內地發展,未必俾到個種虛榮感啦,所以揀施家對佢來講又唔難理解。

子爵府

做個靚太 發表於 18-10-21 12:49
咁林峯都係富二代呀~
所以我話,可能有內情我地係唔知~

內情咪就係,五年來,佢食既著既住既買既都係林峯,男既成日處處維這護佢。

但男友唔喺香港時吳千語就不咁寂鈎三搭四, 老蘭夜浦同D 仔flirt, 被人狗仔影過,佢班富二代friends IG會 share 佢 d 放蕩行為, 當街俾男人扯甩成個 bra 都有 ,舊年開始,試過林峯有成半年唔喺香港,佢就同施伯雄搭上

子爵府

babynetnet 發表於 18-10-21 00:43
照牌面睇林峯好好多……

外型好<雖然係人工>,又有錢,又真心

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

nerolibaby 發表於 18-10-21 15:45
外型好<雖然係人工>,又有錢,又真心

起碼豪氣唔會'鏡'住'鏡'住咁用……佢豪你可以同佢慳,另一個係有錢都要你慳……有好大分別!

伯爵府

呢種女人係人都知佢貪慕虛榮,所以男人只想識黎玩,唔係識黎娶,想揾好碼頭就要快,否則變明日黄花就。。。。

侯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

俾人飛左先知林峰好。。。吳都算好命。。。有林峰同佢拍過拖

大宅

emilmama 發表於 18-10-21 14:34
內情咪就係,五年來,佢食既著既住既買既都係林峯,男既成日處處維這護佢。

我覺得吳係吾憤氣跟佐佢五年都未肯買層楼比自己,所以轉揾其他目標。

大宅

babynetnet 發表於 18-10-21 15:54
起碼豪氣唔會'鏡'住'鏡'住咁用……佢豪你可以同佢慳,另一個係有錢都要你慳……有好大分別!
...

另一個可能都冇辦法,有錢系屋企有錢,除咗零用錢,其他都唔到手,不過對住出面啲人仲系可以吹一下,反正其他人又唔知道個百億系落邊個名嘅。

子爵府

MommyPanel勳章

emilmama 發表於 18-10-21 14:34

你咁清楚嘅

公爵府

畀面勳章

babynetnet 發表於 18-10-21 15:54
...

令我諗起小恩子,小恩子當然唔似拜金,但要忍耐左好耐低調,先嫁左入去。

公爵府

鳳梨 發表於 18-10-21 18:18
我覺得吳係吾憤氣跟佐佢五年都未肯買層楼比自己,所以轉揾其他目標。

我估係林生不肯結婚?不肯俾名份吳小姐?

男爵府

吳XX咁既身世,冇學歷,冇家底
一定冇得入豪門

子爵府

ms_maybb 發表於 18-10-21 18:41
你咁清楚嘅

我係鐘意林峯,所以一直留意佢地既野,雖然我唔係局內人,不過留意下佢地D行程,探班,朋友既IG唔難知道一D野。

子爵府

鳳梨 發表於 18-10-21 18:18

係咁吳千語就傻啦, 你估富三代會買到樓俾佢咩。

吳千語自己都未玩夠,成日話三十歲先結婚,層樓唔落佢名好正常。

呢段片既鬼佬,其實就係佢地兩個新居既室內設計師。吳小姐從外國請過來香港, 有幾貴自己想像下,吳千語IG 都影過間屋入面少少部份既相,佢根本同女主人冇分別。

https://hk.lifestyle.appledaily. ... 7%E5%B3%AF%E8%BB%8A

大宅

美之選468 發表於 18-10-21 18:52
我估係林生不肯結婚?不肯俾名份吳小姐?

吳小姐自己未玩夠吧,睇新聞,佢成日都話唔想結婚,等三十幾歲再結婚生子。

公爵府

D大調卡農 發表於 18-10-20 21:15
我都唔理解。香港雖然話細,但都不至於租屋要租到舊愛屋企對面咯。

除非俾人飛,懷恨在心

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

juniormiu 發表於 18-10-21 16:15
呢種女人係人都知佢貪慕虛榮,所以男人只想識黎玩,唔係識黎娶,想揾好碼頭就要快,否則變明日黄花就。。。 ...

公爵府

D大調卡農 發表於 18-10-21 19:39
吳小姐自己未玩夠吧,睇新聞,佢成日都話唔想結婚,等三十幾歲再結婚生子。
...

梗係要咁講啦?唔通要講俾記者知無人肯娶我呀?

首頁

尾頁

跳至