網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

屋企微波爐壞壞地,又少用 ,就想換個蒸焗爐!因為地方焗限,最多寬40cm左右,長就無限!
睇到暫時得西屋,Fagor同凱度啱我屋企size
我應該都係忍到雙11買
俾俾意見

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

翡翠宮

回覆樓主:

梗係去京東買,直送香港,最重要有7日包退,用銀聯、VISA、Mastercard及八達通付款無手續費,可以食埋信用卡優惠。

美的、Pana比較多選擇
cn.jd.com

翡翠宮

lyh80115 發表於 18-10-21 14:14
梗係去京東買,直送香港,最重要有7日包退,用銀聯、VISA、Mastercard及八達通付款無手續費,可以食埋信用 ...

11月再去睇睇,雙11都會瘋狂劈價

男爵府

畀面勳章

卡邦尼意粉 發表於 18-10-21 01:36
惠而浦都唔貴, 呢隻model岩你size, 可以參考下

https://s.click.taobao.com/EC2nDLw

依款睇過,考慮到成日蒸魚,驚唔夠長,不過唔該晒你既推介
Sherman

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 18-10-21 14:26
11月再去睇睇,雙11都會瘋狂劈價

唔該晒,我就係等緊雙11買,而家睇定咁解
Sherman

翡翠宮

回覆樓主:

原來呢部Pana出咗行貨,睇下啱唔啱洗。
http://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/kitchen/steam-oven-electric-oven/nu-sc300b.aspx

男爵府

畀面勳章

lyh80115 發表於 18-10-21 18:14
原來呢部Pana出咗行貨,睇下啱唔啱洗。
http://www.panasonic.hk/mobile/chinese/products/kitchen/steam-o ...

個深放唔落 我都想買 我深只能放40cm左右
Sherman

象牙宮

shermanchiang 發表於 18-10-21 18:46
個深放唔落 我都想買 我深只能放40cm左右

地方只有40cm,  選廚房家電 最好不超于40cm/更小。

成日蒸魚,驚唔夠長,切成二大块魚就是。灵活D。
又非賣出去。要整條魚。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

畀面勳章

333s 發表於 18-10-21 21:16
地方只有40cm,  選廚房家電 最好不超于40cm/更小。

所以求先其他jm推介個p仔我唔啱洗嚕 深過40
魚盡量唔切開就唔切,事因屋企大少食魚幾奄尖
Sherman

首頁

尾頁

跳至