想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

pkh0207 發表於 18-11-24 23:15

我放鮮胎架果時。所以一條龍咁食/谷。

菠蘿芯邊度有得買架?同埋要食幾多?有人教我食朱古力

別墅

回覆 pkh0207 的帖子

你好呀, 我以家都搵緊資料去台灣做IVF, 我見你地講王家瑋醫生好好咁, 我都想去試下, 請問係王家瑋做一次IVF大概要幾多錢?

大宅

我係王做左兩次唔成功 我覺得佢少少過分相信我地的能力 高估左我地 如果你真係比較難受孕 就唔好搵王 我卵多但唔靚 仲有四粒day5係王度 不過我上個月去美國做多次抽卵 ➕pgs 最後只有5粒完全pass 所以我覺得係王抽的卵可能都係因為過唔到pgs而失敗 但係王無叫我做pgs 佢話多次失敗再做都可以 我就覺得佢唔夠謹慎 不過他人好nice溫柔 姑娘全部好好!

大宅

Nosllab 發表於 18-10-25 21:19
我本身諗住今個cycle喺香港做iui,點知話照到有個水泡(之前冇,醫生話係周期性),唔比開開針藥,諗緊今個 ...

都唔需要 不過要停留可能7日左右

別墅

回覆 fafa123 的帖子

我先生都係得1%, 係咪1%都可以做到IVF?

別墅

請問食菠蘿芯加菠蘿酵素, 有咩好處?

別墅

我來緊都會去王家瑋度做IVF, 見你又係搵佢做, 所以問問多小小野. 請問放胎後, 你係醫院個度一日床? 還是訓一陣先返酒店再訓?

大宅

虎到金來勳章

大家好!我啱啱自己一個黎初診完,連等既時間用左5個幾鐘...得自己一個都真係有啲驚驚地=_=

黎之前都有諗住會拎埋藥,不過仲以為會等下次黎m先開始,但醫師話開催經藥俾我......突然成件事發展得好快,個心有啲亂+_+

另外想請教一下,香港去邊度驗梅毒愛滋好?老公下次去之前要驗定先~

大宅

Cmy8372 發表於 18-11-28 12:52
都唔需要 不過要停留可能7日左右

我想問針藥係咪可以hand carry 上機? 因為公司難請假,想知其實要day幾係台灣?

大宅

abcd123456789 發表於 18-11-30 20:30
我想問針藥係咪可以hand carry 上機? 因為公司難請假,想知其實要day幾係台灣?
...

可以hand carry的 你係去取卵嗎?如果無記錯 day10要到 5 6 日取卵

大宅

Cmy8372 發表於 18-11-28 12:50
我係王做左兩次唔成功 我覺得佢少少過分相信我地的能力 高估左我地 如果你真係比較難受孕 就唔好搵王 我卵 ...

你高0?

大宅

zuniceso 發表於 18-11-30 20:48
你高0?

大宅

Cmy8372 發表於 18-11-30 20:48

瑋哥果度通常35或以下都唔會建議你做pgs,不過你可以自己要求,我都有要求,但佢話我唔係高0做pgs會唔準,之後我都係無做到

大宅

zuniceso 發表於 18-11-30 21:04
瑋哥果度通常35或以下都唔會建議你做pgs,不過你可以自己要求,我都有要求,但佢話我唔係高0做pgs會唔準, ...

我係美國做左 有問題的胚胎多 正常只有五個 所以懷疑之前果d化學懷孕的都係唔好的胚胎

大宅

Yuyuyu!! 發表於 18-11-29 11:34

1%冇問題啦,夠用架勒

大宅

Yuyuyu!! 發表於 18-11-29 11:34

我老公少於1%添我而家13w了

別墅

回覆 26615337 的帖子

真架, 我地以家兩公婆睇緊中醫各自調理身體, 起碼要等多3個月, 之後再叫老公CHECK 精, 如果起好d先打算好book 王家瑋 做ivf. 因為大拿拿5-6萬, 如果唔得會好肉痛.

別墅

你都係搵王家瑋做嗎, 一次成功?

大宅

Yuyuyu!! 發表於 18-12-1 09:29

真架, 我地以家兩公婆睇緊中醫各自調理身體, 起碼要等多3個月, 之後再叫老公CHECK ...

你講得岩啊,調理好身體更加適合陀bb祝你早日成功啊

大宅

Yuyuyu!! 發表於 18-12-1 09:30

你都係搵王家瑋做嗎, 一次成功?

我都係搵瑋做架,但我第二次植入成功我識幾位jm搵瑋做,佢地好幸運都係一次成功

首頁

尾頁

跳至