影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

沙雕係咩意思?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

B站自製劇

【馬天宇X趙麗穎】白骨生花/我的意中人是個蓋世英雄

https://b23.tv/av51250867

公爵府

我一向鍾意黑白照

公爵府

古裝姿態唔錯

公爵府

回覆樓主:

三國機密,如果按歷史安排漢獻帝同小曹後,唔好夾硬寫劉平同皇后叔嫂戀,犯亂倫禁忌,咪可以上星咯!唐人真失策

公爵府

哈哈,如果唔睇字,分得清涼生同悲傷逆流成河嗎?兩個人設都係大學男神

公爵府

成日去旅遊,幾時開工啊?

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hugoma2015 發表於 19-5-5 03:38
哈哈,如果唔睇字,分得清涼生同悲傷逆流成河嗎?兩個人設都係大學男神

好似齊銘個樣冇涼生咁幽鬱喎
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 19-5-8 03:53
好似齊銘個樣冇涼生咁幽鬱喎

涼生清冷而疏離。齊銘,無睇過原著,聽講係天之驕子同暖男。驚佢有d渣,畢竟無同女主一齊,又因為佢誤會指責女主,所以女主自殺。唔知郭敬明電視劇版點改了。

公爵府

小馬其實身材幾好,腿長而直,腰窄,胸大

穿衣顯瘦,脫衣有肉

公爵府

旅行玩家

公爵府

回覆樓主:

楊紫粉絲係唔係傻噶?男女主都仲要爭一番?我覺得男女演員之間無必要爭所謂“番位”,有本事自己演晒男女主。

楊紫粉令我諗起一句話~~一朝得志,語無倫次。

如果真係要排位。一套戲收視票房,唔係靠粉絲,一時的流量,係靠路人緣噶。唔好以為套香蜜紅咗,就大曬。論收視保證,粉絲數量楊冪都犀利啦,咪一樣係霍生排頭位。霍生小馬,論資歷,論國民度,就係壓佢地兩個女星啊!

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hugoma2015 發表於 19-5-12 09:53
楊紫粉絲係唔係傻噶?男女主都仲要爭一番?我覺得男女演員之間無必要爭所謂“番位”,有本事自己演晒男女主 ...

佢以為自己係老人就可以壓男生?呢個圈好現實,邊個有收視保証就邊個大,香蜜好多粉都係睇鄧倫喎,楊紫其實都幾醜樣吓,成日見佢d粉同楊冪粉隊,而家又炒埋男人果邊。呢個圈好現實,如懿傳周迅先到霍建華,築夢就霍建華再到楊冪,邊個有收視保証咪邊個名行先。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 19-5-14 01:37
佢以為自己係老人就可以壓男生?呢個圈好現實,邊個有收視保証就邊個大,香蜜好多粉都係睇鄧倫喎,楊紫其 ...

妳唔講我都唔記得佢童星出生,資歷老過小馬
呢套戲開拍果陣,香蜜都未播,佢都未紅。小馬排頭好正常。“我的莫格利男孩”,重點係莫格利咯。d盲粉小學雞水平先會話重點係“我”。

講返個角色,我有d驚,小馬可能hold唔住狼性。佢做哈士奇仲差唔多。

公爵府

小馬套艙底劇居然重見天日,呢套戲連片方都執笠了,唔知芒果點買返黎

同樣女大過男,劉濤同小馬的年齡差大過萬茜,但我覺得cp感還可以。

公爵府

氣質清雅

公爵府

居然上星

洋房

《三國機密》睇到好悶

公爵府

回覆樓主:

柔韌性幾好