影視娛樂

跳至

首頁
34567...18

尾頁

公爵府

JoanC 發表於 18-11-29 08:43
我有睇拜託了冰箱,佢要求唔高呀!我有得揀,我都想揀一個咁嘅伴侶『彷彿永遠分離,卻又永遠相依』,佢之 ...

今日好忙,而家先有時間慢慢復你。

拜託了冰箱我大致睇,佢話佢擇偶標準系比自己優秀,所以我覺得都幾難。當然,情人眼裡出西施。我哋眼中的一般,佢可能會覺得優秀呢。

關於馬生的事業運,我覺得佢好通透,對金錢物質慾望唔大;亦好有個性,太真性情。所以佢簽唔到大公司,公司控制唔到佢,佢又唔“聽話”。所以佢D資源一直都唔系咁好,代言的廣告,擔正的電視劇都少。當然,佢個樣太BABYFACE,會制約到佢發展。所以好多時,只可以做主角的弟弟,或者一D後生的角色。不過男人要到30歲左右先出味,呢句話無錯。三國機密其實已經有成熟的一面展現出黎。如果講到演技,建議睇下《萬萬沒想到》果套電影。雖然系配角,不過真係出彩。

另外馬生系一個好注重自己生活,隱私的人,從來無緋聞。呢個都會影響到佢的所谓热度。尤其系呢個“明星寧願有醜聞,都唔要無新聞”的時代。

馬生好似話35歲之後就會減產,我希望佢趁呢幾年,拍多D作品。幻城之後,佢的資源開始好,所以連續做三國機密、涼生、悲傷逆流成河3套戲的男主。因為今年上半年屋企出咗D事,所以停演半年,但係下半年一開工就連續接2套“華策影視”的男主。三國機密佢的表現真係唔錯噶,業內好認可。曾幾何時,粉絲圈以為佢高攀唔起華策呢D大製作公司的,結果佢連續接3套(悲傷逆流成河,完美心機人,我的莫格利男孩)!呢3套都未上畫,悲傷已經俾湖南衛視買咗,明年會上。所以佢後面應該仲有好多機會,就睇佢自己點接戲了。

我有2點幾欣賞馬生。第一敬業,好多野都親身上陣,唔用替身唔“摳圖”。第二,基本角色都唔會雷同,觀眾保持新鮮感。唔似某D人,演來演去都一個類型,永遠都霸道總裁。所以佢值得擁有更好。

伯爵府

我留意馬天宇是由賀小梅開始,覺得他俊朗的外型下,是真的好真的善良,很喜歡他!

公爵府

beauty 發表於 18-11-29 22:20
我留意馬天宇是由賀小梅開始,覺得他俊朗的外型下,是真的好真的善良,很喜歡他! ...

睇花樣姐姐,雖然主打係李治廷,不過佢響背後默默付出,默默照顧其他人。我可以睇出佢好踏實,好暖男。仲有少少口硬心軟,好萌。

其實佢除咗靚仔,資質唔高。唱歌,演技都係從零開始。真係付出唔少努力。響微博見到有人發佢的自傳節選。真係唔容易!

公爵府

話時話,我去邊搵cd機啊?

公爵府

我覺得劉平係我繼宗主之後,最鍾意的角色!呢個個人向mv唔錯

http://www.bilibili.com/video/av15205190

公爵府

睇呢個mv,以為小馬演渣男,結果都唔算渣!

http://www.bilibili.com/video/av33222536

公爵府

公爵府

news:我的莫格利男孩殺青

今日會出席時尚先生年會

公爵府

Today

公爵府

尋晚

公爵府

尋晚視頻

https://m.weibo.cn/1195397063/4313860217898703

公爵府

年度時尚藝人

公爵府

回覆樓主:

馬生d字,好醜啊

公爵府

三庭五眼

公爵府

如果陛下遇到宗主會點?

公爵府

三觀立意正,套戲先會正

公爵府

呢個mv,令我好想坤哥同小馬合作一套《明成祖vs建文帝》,兩叔姪爭權

http://www.bilibili.com/video/av17169752

公爵府

全村的希望

公爵府

《三國機密》片段

http://www.bilibili.com/video/av21788507/?share_source=copy_link&p=1&ts=1548145211&share_medium=iphone&bbid=B243A227-3AB4-495C-A7C4-8C242C159CE912390infoc

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有冇睇花間提壺方大廚?有馬天宇同鄭爽。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁
34567...18

尾頁

跳至