自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

想問今年秋冬係咪會興條link入面個啲超高筒boots?好似幾蝦人著

我fd今年年尾結婚,好幾年都冇買靚衫同boots,諗住乘機由頭到腳買新嘅去飲,jm有冇咩好建議?

https://www.deluxe.com.hk/Fashio ... D%E5%9E%8B%E6%A0%BC

子爵府

要配超長瘦腿先好睇

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

子若 發表於 18-10-23 14:55
要配超長瘦腿先好睇

我有啲啲肉地,但又未到甲組腳,係咪唔好咁冒險

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 18-10-23 14:49
想問今年秋冬係咪會興條link入面個啲超高筒boots?好似幾蝦人著

我fd今年年尾結婚,好幾年都冇買靚衫同boo ...

Link 裡面的長boots ,唔單止長,仲好闊大。
如果個女人,高丶瘦丶腳瘦長又直丶樣子美麗或型格,都可以OK。
因為即使以上優秀條件的女人穿上,也有少少似鐵人18金鋼腿,亦有少少似準備出外太空,又似出魚塘撈魚。
當然,若然有優秀條件,美麗搭夠,型格又夠,咁就係時尚了!

大宅

回覆樓主

好核突下喎。就算是model 著都唔覺靚。修腳款長boot 靚好多

baby_happy    發表於 18-10-24 23:45
JD930    發表於 18-10-24 14:27

伯爵府

HoshiSora 發表於 18-10-23 17:50
Link 裡面的長boots ,唔單止長,仲好闊大。
如果個女人,高丶瘦丶腳瘦長又直丶樣子美麗或型格, ...

咁我一定唔夠型格喇我唔係矮但唔係瘦

應該買邊類boots著好啲?我怕買咗過氣款到時班fd笑我

伯爵府

Baba717 發表於 18-10-23 18:04
好核突下喎。就算是model 著都唔覺靚。修腳款長boot 靚好多

就係好吸引我睛,所以先問各jm意見

禁止訪問

大宅

呢啲一腿粗就變咗賣魚勝

wcpcelia    發表於 18-10-24 18:53

子爵府

呢類款點着都吾靚,我會選短中款長青又型格D,親長,中,短,褲,同長褲都得,起碼人着衫

別墅

左邊米芝蓮,右邊terminator
我都係企返喺潮流嘅側邊好了

JD930    發表於 18-10-24 14:27
starbuckscoffee    發表於 18-10-23 18:41

子爵府

係裙,寫錯字

男爵府

呢款boots太時尚了, 真心勸你不了.
短boots我覺得係襟興同好着既

伯爵府

伴伴me 發表於 18-10-23 18:31
呢類款點着都吾靚,我會選短中款長青又型格D,親長,中,短,褲,同長褲都得,起碼人着衫 ...

類似咁樣嗎?

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 18-10-23 18:24
咁我一定唔夠型格喇我唔係矮但唔係瘦

應該買邊類boots著好啲?我怕買咗過氣款到時班fd笑我:bash ...

唔一定要走在潮流尖端嘛。
穩陣好看就得。

珍珠宮

牛牛牛牛 發表於 18-10-23 18:54
類似咁樣嗎?

這個boot 唔綁帶就靚!

子爵府

長腿定短腿?粗定幼?其實年年都差唔多。。反而應該因應自己既身型去著會適合d ...

我見過短腿襯長boots.............真係顯得更短。。。唔好制

子爵府

呢兩對呢

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子若 發表於 18-10-23 14:55
要配超長瘦腿先好睇

JD930    發表於 18-10-24 14:28

別墅

子若 發表於 18-10-23 19:41
呢兩對呢
呢D諗唔到點襯喎,樓主話著去飲...

首頁

尾頁

跳至