自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

繼一個月前有晚2點幾係咁"揼“野,管理處話佢廁所門壞咗要揼開佢。噚晚12點開始又間歇咁細力“揼",到兩點都仲係咁,管理員又聽唔到係唔係佢,今日星期六又繼續揼仲鑽牆,忍到佢4點,管理員今次聽到佢鑽牆喇,要佢停唔可以再鑽。你要整野就攞假平日早上做啦!超賤

珍珠宮

2023年兔年勳章

ivyko 發表於 18-10-27 16:19
繼一個月前有晚2點幾係咁"揼“野,管理處話佢廁所門壞咗要揼開佢。噚晚12點開始又間歇咁細力“揼",到兩點 ...
佢哋星期六 三更半夜鑽野到四點?好過份!

珍珠宮

2023年兔年勳章

繼一個月前有晚2點幾係咁"揼“野,管理處話佢廁所門壞咗要揼開佢。噚晚12點開始又間歇咁細力“揼",到兩點 ...

我也分享樓上極品之事(之前開個post)
前年十二月至四月差不多每晚(無錯,係一星期六晚,好記得佢地新年假期都有揼!)揼十下野(十幾秒內揼十下左右) (凌晨三點至六點之間其中十秒)
最慘打去管理處都無法,因為佢地要親耳聽到先出面勸告,佢哋未過到來已經無左揼野聲(因為十幾秒)
果段期間我真係臨訓超大壓力,唔知邊段鐘數被吵醒(好難訓得番㗎)
之後呢年果段時間無呢D揼聲
只是現正一星期有三四晚左右大概凌晨十二點至凌晨兩點就間歇某D野散在地上聲(我唔知係乜,聽去似散一埋米呀、一埋萬字夾咁嘅聲)

複式洋房

報食環
環境滋擾組

公爵府

x 2

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我琴晚10點同今早8:30
又係度揼揼聲

唔知那裏整,我係頂層冇上層

伯爵府

lam133 發表於 18-10-27 20:38
我琴晚10點同今早8:30
又係度揼揼聲
所以開頭都唔會話係對上嗰層,係今日管理員覆係我上一層鑽野,所以我先肯定昨晚都係佢,因為同樣聽到佢放工具落地嘅聲音

wcpcelia    發表於 18-10-28 10:01

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ivyko 發表於 18-10-27 20:51
所以開頭都唔會話係對上嗰層,係今日管理員覆係我上一層鑽野,所以我先肯定昨晚都係佢,因為同樣聽到佢放工 ...

好滋擾!

大宅

日月水火 發表於 18-10-27 17:29
我也分享樓上極品之事(之前開個post)
前年十二月至四月差不多每晚(無錯,係一星期六晚,好記得佢地新年 ...

我地樓上都係咁,有時有啲類似拍波聲咁,有時又有啲拉枱拉凳聲

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

我樓上959都係夜媽媽打籃球咁款!
另外再高幾層果家又係自私精, 手洗完野就咁掛出窗, 係咁滴! 已經無數次投訴, 管理員上到去又唔開門! 尋日咁啱,管理員上到去啱啱佢出門, 撞到正, 嚇到佢丫!呢家衰人真係勁自私!
放下自在

男爵府

琥珀宮

直接報警算啦,呢d人唔見官唔流眼淚

男爵府

ivyko 發表於 18-10-27 20:51
所以開頭都唔會話係對上嗰層,係今日管理員覆係我上一層鑽野,所以我先肯定昨晚都係佢,因為同樣聽到佢放工 ...

好心佢搵野墊住先放工具喇。無乜教養同公德心。希望你樓上係租喇,搬走!

首頁

尾頁

跳至