潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

stagea 發表於 18-10-29 14:11
好呀!知道話你知

話埋我聽呀please

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

meowross 發表於 18-10-30 00:21
話埋我聽呀please

你要small size?

大宅

stagea 發表於 18-10-30 08:08

i want it too!

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

caca_yeah 發表於 18-10-30 09:19
i want it too!

雙十一唔知會不會做到$10K

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

stagea 發表於 18-10-28 17:59
Matchesfashion = MF15⋯⋯today last day

Farfetch = 15OFF

Matches fashion 又有返15% off
code: GOXIPMF15

不過Hammock 折左都唔算平

wcpcelia    發表於 18-11-2 17:11
Hello...

琥珀宮

kamanma 發表於 18-10-30 19:18

都平過HK, 一定無你之前睇BELOW HK$10K咁平

通常我買就見平過HK, 自己又LIKE, 價錢合理就買...無得話要至平

水晶宮

stagea 發表於 18-10-30 20:32
都平過HK, 一定無你之前睇BELOW HK$10K咁平

happy shopping

Hello...

別墅

我想買puzzle 折左1萬3千尾 其實抵唔抵

水晶宮

chu120401 發表於 18-10-31 18:53
我想買puzzle 折左1萬3千尾 其實抵唔抵

small size? 前排有jm 一萬左右入到靚色
唔算平....但都平過我 我入 Multitone Small $14810, M small Puzzle $17386
不過有時候想快D到手,又或者要㨂指定顏色,都唔理得咁多
Hello...

大宅

回覆樓主:

請問知唔知 fendi by the way 邊度平?

男爵府

stagea 發表於 18-10-30 08:08

其實我睇中牛仔布個款

又想買celine 個bucket但搵唔到上網平既

子爵府

kamanma 發表於 18-10-28 18:58
其實佢總共得三個咋
savait 好少貨嘅,不過一減個價就好靚囉

save it係乜網站?第一次聽

水晶宮

nanananana 發表於 18-11-2 18:53
save it係乜網站?第一次聽

savait online store 我幫襯過幾次,都ok 㗎
Hello...

別墅

kamanma 發表於 18-10-31 19:04
small size? 前排有jm 一萬左右入到靚色
唔算平....但都平過我 我入 Multitone ...

請問邊度買multicolour puzzle small 咁平?

水晶宮

Sleepywong 發表於 18-11-3 07:27
請問邊度買multicolour puzzle small 咁平?

請參考,21/10 左右...不過已經減完,bk 有二位jm $10xxx 入到 n 三四天已經收貨。

別墅

kamanma 發表於 18-11-3 10:35

請參考,21/10 左右...不過已經減完,bk 有二位jm $10xxx ...

真係勁平喎,我係香港買咗呢個,$15,760, 雖然唔算最平,但好鍾意隻色

水晶宮

Sleepywong 發表於 18-11-3 12:16
真係勁平喎,我係香港買咗呢個,$15,760, 雖然唔算最平,但好鍾意隻色

有時候心急想快D到手...唔想等貴些冇辨法啦。
我online 入 Multitone Small $14810,都唔平㗎
所以savait 堅抵入
Hello...

別墅

我買左喇 收到貨喇 好靚好中意呀

水晶宮

chu120401 發表於 18-11-3 19:18
我買左喇 收到貨喇 好靚好中意呀

入左邊個色?