親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

剛剛買了澳航2019年8月飛布里斯本的機票,大人$4900 細路$3500 (計埋稅和燃油附加費),1/11後燃油附加費要加成千蚊⋯所以拿拿聲confirm,其他野慢慢計劃。有興趣坐直航的可以看看。

大宅

titanlow 發表於 18-10-29 10:16
剛剛買了澳航2019年8月飛布里斯本的機票,大人$4900 細路$3500 (計埋稅和燃油附加費),1/11後燃油附加費 ...

有興趣,請問你在官網買嗎?

用戶要求終止服務

Travel agent, 最近做promotion,應該間間差不多吧

男爵府

可否告知哪一間 travel agent 呀?另外,你是搭夜機去和返嗎?Thx!

用戶要求終止服務

那間agent應該無人識⋯做公司客㗎⋯
我坐8點機去,回程早上10:45機,澳航好似得呢個時間嘅

wcpcelia    發表於 18-10-30 16:07

大宅

titanlow 發表於 18-10-29 22:20
那間agent應該無人識⋯做公司客㗎⋯
我坐8點機去,回程早上10:45機,澳航好似得呢個時間嘅 ...

請問兩程都是直飛嗎?

大宅

諗緊布里斯本走定黃金走

禁止訪問

大宅

novoma 發表於 18-10-30 11:10
Bris ~ GC 只有 80Km, 自己開車一個鐘就到, Bris 機場又有火車直到 GC 市中心, 邊度配合到行程, 就選邊度, ...

感激,因為諗住最後起黃金海岸嘆到尾晏一晏先走 佢有11點幾機最遲,唯有調轉行左去GC 先

用戶要求終止服務

回覆 chocolateice 的帖子

兩程都直飛呀

大宅

titanlow 發表於 18-10-30 13:07
回覆 chocolateice 的帖子

兩程都直飛呀

謝謝回覆(emoji)

大宅

國泰好平阿突然 已入手8月

用戶要求終止服務

CX真係好平喎⋯不過時間對我來說無咁好,因為我地請少一日假,星期五晚上飛,哈哈!CX 要中午飛,去到當地接近凌晨,帶住細路好難搞!

大宅

開心吸收勳章

titanlow 發表於 18-10-29 10:16
剛剛買了澳航2019年8月飛布里斯本的機票,大人$4900 細路$3500 (計埋稅和燃油附加費),1/11後燃油附加費 ...

我10初買了澳航2019年8月頭飛布里斯本來回機票,價錢同你差不多. 我們想租露營車揸幾天體驗吓,另會入海豚島住1晚
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

大宅

titanlow 發表於 18-10-31 07:58
CX真係好平喎⋯不過時間對我來說無咁好,因為我地請少一日假,星期五晚上飛,哈哈!CX 要中午飛,去到當地 ...

我都有細路,應該ok 掛但新機仲要平真係好吸引

用戶要求終止服務

回覆 superme42 的帖子

我的細路唔ok...咁嘅時間佢地一定會發癲⋯我都頂唔順,哈哈!不過真係好抵呀!

男爵府

回覆樓主:

我都買左下年暑假去bris+gc。我係cx promo 買大人$4000小童$3000連稅。cx直航時間唔好所以我揀cx 另一班夜機hk 出發中途停一停cairns, 然後原機飛brisbane到步係10am 。大家一齊交流下行程

用戶要求終止服務

大家是自駕遊還是非自駕?我們是非自駕,所以住宿需要極方便,也要跟local tour,睇過呢度好幾位朋友詳細分享,應該都唔難。不過我諗無人會好似我咁⋯去黃金海岸但唔打算入主題公園,哈哈!我好想帶孩子去感受那個地方的自然環境。

大宅

滑蛋河 發表於 18-11-1 18:12
我都買左下年暑假去bris+gc。我係cx promo 買大人$4000小童$3000連稅。cx直航時間唔好所以我揀cx ...

要坐多三個鐘我小朋友會問到傻

大宅

titanlow 發表於 18-11-1 18:53
大家是自駕遊還是非自駕?我們是非自駕,所以住宿需要極方便,也要跟local tour,睇過呢度好幾位朋友詳細分 ...

我都非自駕,主要GC,啲主題樂園呃錢多我諗緊只留番兩日BNE 好無

首頁

尾頁

跳至