自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

littlecake 發表於 18-10-29 15:00
回覆 seaheart88 的帖子

就算唔係佢個女, 都離x哂譜啦, 真係睇到眼火爆

痴線公眾地方都可以做成咁喺屋企仲得了

水晶宮

seaheart88 發表於 18-10-29 14:58
http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1351137/

咁樣唔係叫做錫個女呀嘛 妻子同埋個阿婆 ...

變態人渣

子爵府

變態人渣

子爵府

seaheart88 發表於 18-10-29 16:59
睇得日本四仔多。。。搞自己個囡

仲要係光天白日喺公衆場所,前後左右都有觀眾圍觀之下出手,性變態

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

希望有人報左警拉佢, 仲要拉埋個阿媽

公爵府

好嘔,死咸濕賤男

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

伯爵府

正人渣

侯爵府

seaheart88 發表於 18-10-29 15:03
好似內文有報到警。。咁段片起碼都係證據。。連座位編號都有。。高鐵好似係實名登記。。不過個媽媽可以視 ...

係大6報警冇用,之前有單類似嘅16歲哥哥攪10以下妹妹,又摷胸又坐大腿in un un吓,係火車站、父母坐隔離視弱無倒,報警有視頻網上傳,點知原來女孩不是親生,係養女,最離普係公安只係教育咗對養父母後,就繼續把小女孩留在這家上繼續生活

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

人渣

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

國內人係好多K型既事....

珍珠宮

Whitechocolate 發表於 18-10-29 15:07
回覆 seaheart88 的帖子

之前睇過,有段發生係火車大堂,個老豆勁抽水,堅不知所謂!但唔知係同一賤人?

報完警拍片, 等警察黎做証人, 有片有真相, 咪睇個警察同法官, 認唔認同"玩下"

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁大胆真係唔驚被人拉,願佢早日坐監

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

人渣!阿媽同阿婆盲咗呀!可以任人魚肉?換著我同佢死過
I 大蚊豬   

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

seaheart88 發表於 18-10-29 15:13
我係睇第2段嘅新聞片。。。有聲嘅。。個女仔有叫爸爸唔好。。話痛。。淨係喺架車度拉過晒啲衫係咁錫。。又 ...

痴缐架, 個妹妹好慘

珍珠宮

是是但但 發表於 18-10-29 16:30
所以唔該D人唔好再講什麼「天下無不是的父母」啦~
父親係人渣禽獸, 個阿媽更不知所謂!!!
希望有人 ...

大把啊姐後生靠老公, 老來靠賣女, 個港姐本身讀到書港大法律系校花, 嫁個大四十年, 你咪自己諗

做律師當你出名, 幾時有幾十億? 個女"嫁得好" 自己都變貴婦, 重點係即時

出聲你咪多餘, 啊爸教女啫

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

公眾地方都咁變態,實在難以想像個女仔在家中既情況,希望警察能保護到她。
呢個死變態佬

子爵府

呢D賤人要凌遲

男爵府

正人渣
希望會考慮告埋個阿媽知情不報

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

首頁
34567...9

尾頁

跳至