網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

公司電話冇人聽,WhatsApp無人睇、Facebook冇人復丶旺㕵只叫等,可以點算呢?我D貨趕住用~

別墅

sukilam0801 發表於 18-11-1 10:48
公司電話冇人聽,WhatsApp無人睇、Facebook冇人復丶旺㕵只叫等,可以點算呢?我D貨趕住用~
...

前排上網見到十月一個時,等差吾多兩星期先收到貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

佢自從搞咗個大貨貨倉之後就出事,我之前一直用佢,貪佢咩都運得又有積分有優惠券可以用,去自取點最遲隔一日就有,旺旺亦即時有人覆。點知十月用佢就突然隔日先有人覆旺旺,香港電話直頭唔通,啲貨去自提點要6日先到,對佢完全失哂信心我今轉都換咗間新集運試用,希望好啦。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 sukilam0801 的帖子

佢自從搞咗個大貨貨倉之後就出事,我之前一直用佢,貪佢咩都運得又有積分有優惠券可以用,去自取點最遲隔一日就有,旺旺亦即時有人覆。點知十月用佢就突然隔日先有人覆旺旺,香港電話直頭唔通,啲貨去自提點要6日先到,對佢完全失哂信心我今轉都換咗間新集運試用,希望好啦。

大宅

wyl 發表於 18-11-2 16:30

佢自從搞咗個大貨貨倉之後就出事,我之前一直用佢,貪佢咩都運得又有積分有優惠 ...

我好慘呀,淘咗帳篷七日都未到,我聽日要入camp啦~

大宅

CACALEE1110 發表於 18-11-2 09:35
前排上網見到十月一個時,等差吾多兩星期先收到貨

我最慘D貨趕住用,已經提早8日打包,點知都未得,打電話一糸唔接,一糸耍太極

珍珠宮

sukilam0801 發表於 18-11-2 16:32
我好慘呀,淘咗帳篷七日都未到,我聽日要入camp啦~
咁你應該趕唔切啦,快啲問人借或在香港買啦

大宅

sukilam0801 發表於 18-11-1 10:48
...

打左n個電話一糸唔聽,一系耍太極~服務好差~

別墅

wyl 發表於 18-11-2 16:30

佢自從搞咗個大貨貨倉之後就出事,我之前一直用佢,貪佢咩都運得又有積分有優惠 ...

唉,我朋友都係,好心幫公司訂野
點知遲好多日到,而家佢都轉左
暫時用緊我個間試下先,
之前日佢同我講落單真係第二日收到貨
老闆終有番啲笑容

別墅

sukilam0801 發表於 18-11-2 16:36
打左n個電話一糸唔聽,一系耍太極~服務好差~

完全同上網講既一樣.

珍珠宮

CACALEE1110 發表於 18-11-4 12:04
唉,我朋友都係,好心幫公司訂野
點知遲好多日到,而家佢都轉左
暫時用緊我個間試下先,
我星期五試咗間新集運叫66集運,4點付款,星期六下午2點已到自取點,都幾好,whatsapp亦有人回覆,我暫時都會用呢間。

別墅

wyl 發表於 18-11-5 09:24
我星期五試咗間新集運叫66集運,4點付款,星期六下午2點已到自取點,都幾好,whatsapp亦有人回覆,我暫時都 ...

未聽過呢間呀,可能我好少轉
只要吾好吾見貨,有事搵吾到人
價錢少少差距都冇所謂
我用緊buyup好耐,一直都好放心

子爵府

好媽媽勳章

唉!今次我成三個星期都未收到貨。旺旺有人覆,話負責司機放緊假,我D貨喺佢架車度,但一直都未能確定我幾時先可以收到貨。

複式洋房

我用開個間可以發順豐都幾好 https://item.taobao.com/item.htm ... a1debB4qJzB&id=577064743308

男爵府

佢光棍節入貨好快,但我發現計體積時好有問題

我訂了Iris 抽櫃
尺寸是85*46.5*18。雖然包裝盒應該都很近貼貨品尺寸,我已加多20%去計算體積。

85*46.6*18*1.2/6000

都是14.2kg

但神州確認體積竟然是19.1kg

其他包裹也有同樣情況

請問你地有無經驗,會點處理
違規簽名-超版代刪

大宅

虎到金來勳章

係囉, 都唔知神州搞咩... 12號集, 琴日都未到.
平時自取點, 2-3日一定收到msg叫攞貨.
雙11前亦集過一單, 都係2日到.

大宅

kingkiu 發表於 18-11-17 09:44
係囉, 都唔知神州搞咩... 12號集, 琴日都未到.
平時自取點, 2-3日一定收到msg叫攞貨.
雙11前亦集過一單, ...

我糸雙11前好多集,成10日先有貨到

珍珠宮

sukilam0801 發表於 18-11-17 09:46
我已經放棄咗神州,轉投另一間集運

大宅

sukilam0801 發表於 18-11-17 09:46

請問你是打包後10日,貨才到香港嗎?
我雙十一買了嘢,剛打包。

別墅

我用個間,同朋友啲貨一齊15號集落來,今日收到貨喇,不過仲有貨未入倉

首頁

尾頁

跳至