時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

小漢奸,至憎佢~

美國「國會及行政當局中國委員會簡稱,周五在twitter表示,將計劃提名「疆獨」分子伊力哈木角逐2019年諾貝爾和平獎。這個CECC的主席不是別人,就是臭名遠播的美國共和黨鷹派參議員魯比奧,而這個魯比奧在今年2月,就聯同一班美國政客提名黃之鋒、羅冠聰和周永康三人競逐諾貝爾和平獎,以「表彰」他們在「雨傘運動」中的貢獻云云。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

才不過8個月的時間,魯比奧已經對黃之鋒等人失去了興趣,「移情別戀」到其他「獨派」人士,魯比奧的行為說明了兩個事實:一是諾貝爾和平獎已經淪為外國政客干預別國內政的工具,和平獎變成「分裂獎」,已經背離了原來的意義。二是黃之鋒等人隨着政治力量和聲勢江河日下,黃之鋒甚至要「紆尊降貴」參選其屋苑的座代表選舉,結果都大敗而回。昔日「小先鋒」今日成「廢將」,外國勢力亦對黃之鋒失去興趣,視如棄卒,從被提名諾貝爾和平獎到變成外國勢力用完即棄的政治垃圾,這正是甘當外國勢力棋子的下場。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

恭喜恭喜

伯爵府

黃屍英雄

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔怪得有啲黃絲都唔撐佢。
之所以講地位唔夠高
就收唔到高層指示
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

高不成低不就人辦 , 相由心生 , 極俊俏

伯爵府

simple430 發表於 18-11-5 20:48
高不成低不就人辦 , 相由心生 , 極俊俏

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

自作自受, 自食其果既人版

第日想出嚟搵份工都應該無咩人敢請佢

男爵府

好消息一則

侯爵府

從來都唔覺得佢有用過
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章

早幾日在圓方見到呢隻嘢,嘩!真係俊俏到令人想嘔呀

伯爵府

回覆樓主:

我提名斯諾登

公爵府

回覆樓主:

大力兄,佢參與過屋苑?有無多d資料,想8下

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

根本就係垃圾, 堆田都嫌污染地球!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

根本就係一隻廢物

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

起垃圾桶執番黎既垃圾,家陣只係隨地亂丟啫,一件過期既垃圾。
相由心生,最佳説明。

侯爵府

大力大力 發表於 18-11-2 15:33
才不過8個月的時間,魯比奧已經對黃之鋒等人失去了興趣,「移情別戀」到其他「獨派」人士,魯比奧的行為說 ...

絕對不同意用“棋子”去形容河童,佢直情係漢奸,賣國求榮嘅卑鄙小鬼!

子爵府

回覆樓主:

正常,垃圾根本就係要掉啦

首頁

尾頁

跳至