自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ikab 發表於 18-11-24 16:52
我都係..... 喺咪都係全期簽五千就夠?? 但其他jm 喺每月消费..... 我驚我睇錯...
...

我剛昨天收到果封都應該同你一樣,12月尾前網上交稅有0.8 %獎賞錢回贈,全期簽賬 $5000 就可得到網上交稅回贈,最高回贈$400獎賞錢。

子爵府

maggkiki 發表於 18-11-25 06:11
我剛昨天收到果封都應該同你一樣,12月尾前網上交稅有0.8 %獎賞錢回贈,全期簽賬 $5000 就可得到網上交稅 ...

Yes yes. 真係全期簽五千就夠, 應該做到

伯爵府

我都收到呢個, 昨日才收到的.
1,2月交的稅就只有0.4%回贈.

maggkiki 發表於 18-11-25 06:11
我剛昨天收到果封都應該同你一樣,12月尾前網上交稅有0.8 %獎賞錢回贈,全期簽賬 $5000 就可得到網上交稅 ...

男爵府

回覆樓主:

冇信,就咁打電話登記得唔得呀?

水晶宮

kk2009 發表於 18-11-25 14:37
冇信,就咁打電話登記得唔得呀?

好似一定要有信呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

木土土 發表於 18-11-25 00:17
但t&c寫明maximum 每月 300,會唔同人有唔同t&c?

真係唔同人有唔同T & C喎
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

木土土 發表於 18-11-24 18:03

每月消費及交稅,超過咗target 銀碼既錢,就2%回贈,maximu ...

我同你一樣係呢款

大宅

回覆 ikab 的帖子

就咁簽5千定仲要交埋稅?

子爵府

ttk123 發表於 18-11-25 19:05
回覆 ikab 的帖子

就咁簽5千定仲要交埋稅?

Rewards 係交稅額0.8%

大宅

回覆樓主

請問除交稅外,保費算唔算?因交一年保費,thx!

水晶宮

YPS 發表於 18-12-6 12:01
請問除交稅外,保費算唔算?因交一年保費,thx!

什麼形式?碌卡有收據的定網上繳費服務?
前者計,後者不計

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

nyfng 發表於 18-11-2 23:48
係咪要特選客戶先有?

應該係,有信嚟架

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ikab 發表於 18-11-25 19:40
Rewards 係交稅額0.8%

今年交好少稅,0.8%其實好少,不過好過無

大宅

請問你地張信用卡係咪Visa Signature?

大宅

係咪要Visa signature先有機會係特選客戶呢?

水晶宮

babycat33 發表於 18-12-23 13:53
請問你地張信用卡係咪Visa Signature?

我只係普通白金卡, 有0.8% 果個 promotion
C6 就係 vs, 有2% 果個promotion

大宅

DonnieBB 發表於 18-12-23 14:17
我只係普通白金卡, 有0.8% 果個 promotion
C6 就係 vs, 有2% 果個promotion

Thanks!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ikab 發表於 18-11-25 14:23
Yes yes. 真係全期簽五千就夠, 應該做到

簽五千,有限咩類型簽賬嗎?

侯爵府

我2人都收到2%,目標消費分別$11000,$15000

男爵府

回覆樓主:

一張咭可以交兩個戶口既稅款拎晒d優惠嗎 ?
machuchu

首頁

尾頁

跳至