美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

今日去左CWB SOGO!入去問CDP既BA,終於有leaflet到手~
目前已經鎖定咗basic care,firming serum同le serum呢三set!

今次basic care仲有送mask添,好彩有儲夠彈藥啫
係度順便影埋其他set比大家參考
(見有jm話睇唔係好清,已經重新影過d相,如果仲有咩睇唔清都可以問我

你地又有冇睇中邊set呀?

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我對喚活細胞精華$2300 set有興趣

大宅

可樂娃B 發表於 18-11-3 20:35
今日去左CWB SOGO!入去問CDP既BA,終於有leaflet到手~
目前已經鎖定咗basic care,firming serum同le ser ...

我諗住買粉底set, 好似仲抵過日本買
有冇jm以買過係咪第一日好快就賣晒?

伯爵府

stera 發表於 18-11-3 21:04
我諗住買粉底set, 好似仲抵過日本買
有冇jm以買過係咪第一日好快就賣晒?
...

去留貨喇

男爵府

回覆樓主:

我今日經過ifc的cdp專門店見到做緊VIP day,我覺得送既野吸引過sogo thankful,我買滿$3200,送了這套,除了base care的洗臉,柔膚水,日用乳液,夜用乳液,仲有高效緊緻精華的10ml sample(貨size$2300 40ml),仲送了化妝袋,卡片套,紅色的化妝袋還可以免費幫你刻字

男爵府

蚊毛 發表於 18-11-3 22:21
我今日經過ifc的cdp專門店見到做緊VIP day,我覺得送既野吸引過sogo thankful,我買滿$3200,送了這套,除了b ...

蚊姐推介呢個ok 呀!個卡片套好靚
買滿3200 是only 化妝品or 護膚品?

男爵府

綠茶新地 發表於 18-11-3 23:58
蚊姐推介呢個ok 呀!個卡片套好靚
買滿3200 是only 化妝品or 護膚品?
...

無限制,可買自己岩用既野,另外仲有買滿5千8百蚊果set送le serum, la creme和眼霜
的sample

大宅

蚊毛 發表於 18-11-4 00:11
無限制,可買自己岩用既野,另外仲有買滿5千8百蚊果set送le serum, la creme和眼霜
的sample
...

呢個做到幾時呀?thank you

大宅

Jessieyin 發表於 18-11-3 21:29
去留貨喇

我無相熟BA,即接提早走去話想留貨就得?

男爵府

lovely_pooh 發表於 18-11-4 01:37
呢個做到幾時呀?thank you

1/11~4/11

大宅

蚊毛 發表於 18-11-4 09:35
1/11~4/11

哎呀。。。即得返今日,無機會喇
$5800 set 好似好抵

伯爵府

stera 發表於 18-11-4 02:14
我無相熟BA,即接提早走去話想留貨就得?

可以

伯爵府

lovely_pooh 發表於 18-11-4 11:44
哎呀。。。即得返今日,無機會喇
$5800 set 好似好抵

Xmas 都有滿額gift,$3800同$5000都送得多

大宅

Jessieyin 發表於 18-11-4 12:22
Xmas 都有滿額gift,$3800同$5000都送得多

Thank you~ 呢 set 都幾多,不過我最想要係金色三件組
如果 thankful 就只有 6800 la cream set 先有了...
其實 VIP day 係咪都會有呢個金色三件組?

伯爵府

lovely_pooh 發表於 18-11-4 12:50
Thank you~ 呢 set 都幾多,不過我最想要係金色三件組
如果 thankful 就只有 6800 la cream set ...

vip day 間間輪住做,次次都有滿額gift,都送得多,可以等下,$5800多數有齊呢3件

大宅

Jessieyin 發表於 18-11-4 12:56
vip day 間間輪住做,次次都有滿額gift,都送得多,可以等下,$5800多數有齊呢3件
...

thank you!
再想知多少少,係咪 VIP day 個 5800 滿額就只有金色三件,無其他基本野?唔該晒!

伯爵府

lovely_pooh 發表於 18-11-4 13:02
thank you!
再想知多少少,係咪 VIP day 個 5800 滿額就只有金色三件,無其他基本野?唔該晒 ...

仲有其他,但次次配搭都唔同,上個月2間Lc做完,你可以問下嚟緊邊間做

大宅

Jessieyin 發表於 18-11-4 13:05
仲有其他,但次次配搭都唔同,上個月2間Lc做完,你可以問下嚟緊邊間做

明白!thank you!

大宅

Jessieyin 發表於 18-11-4 13:05

另外我想問呢,生日月份買野會唔會有咩優惠?例如雙倍積分?不過我都唔知佢啲積分點計同點用

伯爵府

lovely_pooh 發表於 18-11-4 13:22
另外我想問呢,生日月份買野會唔會有咩優惠?例如雙倍積分?不過我都唔知佢啲積分點計同點用
...

冇積分!冇野換!
生日有gift,送乜就視乎你係普通member定vip喇

首頁
12345...6

尾頁

跳至