自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

我尋晚走左幾間,都俾人掃晒啦

水晶宮

nieualma 發表於 18-11-3 22:16
到底堅定流 ?

個個星期都係好多野送

男爵府

回覆樓主:

屋企人有用開,百佳唔齊贈品,響惠康買左2set。

大宅

提外話,我一向去開萬寧買,萬寧d 禮品通常係counter 度,個日經過百佳,諗住買埋,結果好煩,要自己執,拎左d 牙膏去,收銀姐姐又話唔係,問佢邊隻啱,又話唔知,問執貨又唔清楚,有個阿哥同我一樣情況,結果齊齊放低!

於是去返萬寧,服務好到, 問一句,幫我check 齊禮品,hold 係counter , 攪惦!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我屋企人買咗$99-

伯爵府

上次我係屈記買
送6包粟米湯
5包印尼撈麵
10包出前一丁
$20麥當當卷
真係勁抵

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我發覺好多人成日搞錯晒普通牙膏同抗敏牙膏嘅價錢,$5x 3支果d係普通薄荷牙膏,抗敏果d真係要$4x支,如果有用開抗敏果d,有贈品送果時先買真係好抵

珍珠宮

zola 發表於 18-11-4 09:33
如果用開呢隻牙膏,去百x買我覺得係抵的,因為佢送既野我真係有食/用

百佳最抵
即食麵可樂我不好
所以慳番

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

任務完成,埋單363.2,其中2x係另外嘅野

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

已double check,$6x三枝係平果條line,唔係抗敏系列。睇過其他牌子抗敏,都係要4x一枝

王國長老

C.Humphrey 發表於 18-11-4 10:16
我尋晚走左幾間,都俾人掃晒啦

尋晚我地去惠康都欠杯麵,哥仔話今日會再返。頭先再去,果然好多貨

翡翠宮

2018復活節勳章

Charlotte_mom 發表於 18-11-4 12:08

睇你d相都開心

王國長老

無聊c6夾價之「惠康慳左幾多」(以買2 set計)
贈品
潔廁得 $26/2件=$26
午餐肉4罐$39.6
雞湯4盒$33
杯麵平均$6.5一杯,16杯=$104
共$202.6

買8盒牙膏($41.9最平,無貨所以買左43.9抗敏美白)共337.2

即我用$134.6買8枝抗敏牙膏

好彩早兩星期正價時我賴死只買一枝

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Charlotte_mom 發表於 18-11-4 08:38
舒適達都有分抗敏同普通,你個價錢係抗敏系列?因為c6早兩星期要買,我查過價錢,咩牌子抗敏都係4字頭:mon ...

Yes, 抗敏but not 特快果隻

Mint flavor

120g x3 @ 萬寧 = $59.9

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

yvonne818 發表於 18-11-4 11:40
我發覺好多人成日搞錯晒普通牙膏同抗敏牙膏嘅價錢,$5x 3支果d係普通薄荷牙膏,抗敏果d真係要$4x支,如果有 ...

做promote送野果隻係速效抗敏,即是牙有敏感痛即刻用可以立即舒緩

另一隻係抗敏牙膏,只係唔係「速效」咁,唔係就咁普通牙膏

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Charlotte_mom 發表於 18-11-4 12:08

翡翠宮

牛年勳章

Charlotte_mom 發表於 18-11-4 12:11
尋晚我地去惠康都欠杯麵,哥仔話今日會再返。頭先再去,果然好多貨
...

今日仲有promo?

王國長老

C.Humphrey 發表於 18-11-4 14:59
今日仲有promo?

有呀,我今朝買

大宅

堅架,廣告黎既

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

二小姐 發表於 18-11-3 23:36
我老公即仆左去百佳買,堅嘅

佢定期咁做,應該計過d人差不多用完牙膏又來過呢d優惠

首頁

尾頁

跳至