自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

KUDOS 發表於 18-11-4 10:29
有冇人聽過個版本同我一樣,係白馬皇子榮同阿卓林Dad?訪問話係影壇大哥,一個已經去世,一個尚在人間。呢 ...

del

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

影壇大哥...幾時輪到曾...根本唔係佢...佢都未到大哥地位!!!
係有黑背景社團勢力&江湖地位電影出品人!!!

子爵府

blythe_baby 發表於 18-11-4 18:52
https://www.facebook.com/398641796926999/posts/1043776429080196/

呢個有藍親口說是誰人

冇講名嘅?

公爵府

上校車 發表於 18-11-4 11:53
曾生響藍小姐想復出時搭路俾佢簽瘦身公司做代言人,亦私下幫佢唔少(捉佢去戒xx 癮),D 人乜都唔知就硬塞 ...

蛇果有講嘉0都係搵曾幫藍,唔似佢做

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

馬爾太 發表於 18-11-4 19:20
冇講名嘅?
del

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

馬爾太 發表於 18-11-4 13:36
淘氣雙子星個女主角

咁男主角係曾生??

我睇呢個post先知有呢件事!個女仔我記得我果時仲麻麻地鍾意佢...但發生咁既事,好慘!

水晶宮

blythe_baby 發表於 18-11-4 19:27
https://youtu.be/XV1lRgdcgxA

Sorry 呢個先係 48秒開始
訪問把聲轉左人

翡翠宮

上校車 發表於 18-11-4 20:11
訪問把聲轉左人

之前條片係男聲,呢條轉左女聲

禁止訪問

子爵府

blythe_baby 發表於 18-11-4 19:27
https://youtu.be/XV1lRgdcgxA

Sorry 呢個先係 48秒開始

點解同一條片問問題係兩個人,一個男聲一個女聲??

水晶宮

KUDOS 發表於 18-11-4 17:00
你識余小姐?我覺得唔係事實就應該澄清一下,講親矮仔偉同藍小姐and余小姐嘅都係Big 6網頁,都未必信得過 ...

余小姐果單,之前有jm post過n年前誠問曾生,佢承認左真有其事

子爵府

回覆 上校車 的帖子

sorry 可能非原片, 已deleted

水晶宮

karshing 發表於 18-11-4 18:18
我都記得當年報紙或雜誌話曾叫藍去外地探班,然後就係酒店內……,仲叫班兄弟係房門口聽,記得係用化名:藍 ...

我都記得好多年前,有8掛雜誌,成日用暗名爆料,都係睇過曾叫班兄弟在房門口聽過程,仲迫藍回答c唔c服

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Cara2006 發表於 18-11-4 13:52
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=335899

又係佢叫女主角覺得有事時叫救命,當女主角叫時又話佢太入戲,這些推卸責任的對白/情節同tbb膠劇一模一模,藍小姐件事佢就算唔係主角都肯定係幫兇,我深信佢不是一個好人,唔like佢。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

jtw_ki 發表於 18-11-4 10:32
連登個邊話係鄧同洪做,曾係食死貓,被個大陸女人屈。同埋連登個邊話藍曾經多謝過華仔同曾,喺佢潦倒時佢兩 ...

雖然曾係口臭!鹹鹹濕濕咁!
但佢係人真性情、有情有義嘅人
(我個人)吾信曾会強x人!
曾經有位男性朋友同我講!
男人表面口花、鹹濕、口臭
先吾敢做呢d嘢
我心諗有道理。。。
真人不露相。。。

子爵府

KUDOS 發表於 18-11-4 10:29
有冇人聽過個版本同我一樣,係白馬皇子榮同阿卓林Dad?訪問話係影壇大哥,一個已經去世,一個尚在人間。呢 ...

其中一人已經去世,即係邊個呀

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

catfitfit 發表於 18-11-4 10:56
呀英曾經有段訪問,當日係呀偉邀請佢出埠探班,若有所指,係呀榮做嘅,但呀偉可能係策劃
...

雖然死者已矣!
早幾個月前呢單野被炒熱!
但我有個疑問
包房、包機票
做乜要越洋探班呢?

侯爵府

chunheilo 發表於 18-11-4 21:32
其中一人已經去世,即係邊個呀

大哥,鄧xx

首頁

尾頁

跳至