意見反饋
義工

自由講場 今日: 502|主題: 1005280

跳至
有香港網友係蘋果日報留言爆料聲稱唔關矮仔事  

洋房

國民生產總值:31

那會是何人?

大宅

國民生產總值:3801

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

中世紀古堡 發表於 18-11-4 16:37
那會是何人?

子爵府

國民生產總值:13686

畀面勳章

即係邊個?

大宅

國民生產總值:4912

zone 發表於 18-11-4 16:49
即係邊個?

一條蟲?

複式洋房

國民生產總值:427

回覆樓主:

有2位最大嫌疑,鄧*榮同洪*寶

公爵府

國民生產總值:25362

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

傳聞係呀榮,做埋哩種丑事,就一D都唔光榮,當日係矮仔邀請十三娘去探班,所以個個以為係矮仔做嘅,依家人都死咗,無謂再深究,十三娘……你永遠係靚絕五台山嘅
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

國民生產總值:4285

回覆樓主:

不停出post, 有人想洗地?

珍珠宮

國民生產總值:36843

搭咀 發表於 18-11-4 16:54

乜洪xx好有勢力咩?

珍珠宮

國民生產總值:33577

2018勳章

不過我都覺曾致矮冇咁好性能力!

hellohelloruby    發表於 18-11-5 09:29
majomajo    發表於 18-11-4 22:40
333s    發表於 18-11-4 22:20

男爵府

國民生產總值:6901

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章

catfitfit 發表於 18-11-4 16:56
傳聞係呀榮,做埋哩種丑事,就一D都唔光榮,當日係矮仔邀請十三娘去探班,所以個個以為係矮仔做嘅,依家人 ...

唔光榮之外, 仲有一個

在新加坡拍片,在九十年代初只有两部,一部是《五虎决裂》,矮仔导演,蓝客串。另一部是惊天xx小时,矮仔监制。

安x戰場又係矮仔做導演, 拍拍吓打真軍

就算矮仔做, 蛇鼠一窩,

魚樂圈好

ivory0915    發表於 18-11-4 20:43
sushiroll    發表於 18-11-4 19:54

公爵府

國民生產總值:29249

2018勳章 畀面勳章

搭咀 發表於 18-11-4 16:54

聽聞係

子爵府

國民生產總值:10930

以下條片藍有講出係邊兩個人做, 但唔知道條片有冇畀人剪輯過

https://youtu.be/XV1lRgdcgxA

寶石宮

國民生產總值:288143

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

瑪瑙宮

國民生產總值:134132

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我記得佢以前有個男朋友係外國人

男爵府

國民生產總值:5547

catfitfit 發表於 18-11-4 16:56
傳聞係呀榮,做埋哩種丑事,就一D都唔光榮,當日係矮仔邀請十三娘去探班,所以個個以為係矮仔做嘅,依家人 ...
八十年代香港娛樂事業十分鼎盛,叫好又賣座,垂涎各大黑幫分一杯羹,當年片場到處搶人,有d賣座紅人比人用用槍指住搶走拍第二場⋯。

黑幫大哥搞人,但無人夠膽出聲唔奇。

水晶宮

國民生產總值:57880

artroboy 發表於 18-11-4 20:46
八十年代香港娛樂事業十分鼎盛,叫好又賣座,垂涎各大黑幫分一杯羹,當年片場到處搶人,有d賣座紅人比人用 ...

好似當年華仔都比人用槍指頭逼拍戲...娛樂圈真係好黑暗既

男爵府

bb2 發表於 18-11-4 20:51
學友都好似有⋯

男爵府

bb2 發表於 18-11-4 20:51

唔知藍係幾時講呢件事,如果係契哥契妹走咗先講返出來,可想而知背後勢力有幾勁,其他藝人除咗私下幫忙,跟本做唔到d咩。估計藍亦不是唯一一個。

男爵府

國民生產總值:6315

artroboy 發表於 18-11-4 21:09
唔知藍係幾時講呢件事,如果係契哥契妹走咗先講返出來,可想而知背後勢力有幾勁,其他藝人除咗私下幫忙, ...

我記得細個時都聽過一個傳聞,話葉沙莉當年拍戲時都俾洪xx強X過,所以先唔再拍戲,轉戰樂壇

artroboy    發表於 18-11-4 21:29

洋房

國民生產總值:31

artroboy 發表於 18-11-4 21:09
唔知藍係幾時講呢件事,如果係契哥契妹走咗先講返出來,可想而知背後勢力有幾勁,其他藝人除咗私下幫忙, ...

我記得以前聽過,貌似Green小姐單野係某已故大姐大姐搞出黎,傳言話Green小姐得罪左某已故大姐大,至於原因貌似同已故大姐大嘅前夫有關,大姐大係大佬嘅契細妹,大姐大向大佬投訴,聲稱自己被Green小姐欺負,大佬為左幫細妹大姐大出氣,所以就向Green小姐下手,搵人x左Green小姐,事後Green小姐有向某黃氣高層透露事件,希望某黃氣高層幫自己討回公道,但結果係公道討不到,Green小姐反而被某黃氣高層x左,之後Green小姐有向圈內其他人求助,但圈內的水有多深……根本就不可能得到任何公道,所以之後Green小姐就開始...

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.