時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

綜援入不敷支,無錢睇牙 ,配眼鏡,年年三糧都無錢睇牙配眼鏡?你d咩Q黨呀 ,我哋普通打工仔都無糧啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

別墅

2019勳章

然後我做到無日無夜,仲要拎大大筆錢去交稅養佢地

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

其實依d機構既服務對象係A既話,佢地既調查一定會偏向A依d人既

複式洋房

oceandeepsea 發表於 18-11-6 15:57
其實依d機構既服務對象係A既話,佢地既調查一定會偏向A依d人既
So True ~!

複式洋房

香港亂晒籠
要幫的不受幫

民房

so sad

民房

so sad !

男爵府

回覆樓主

好多打工仔都冇錢睇牙醫或唔捨得俾$去睇啦,你問吓日日企幾小時冼碗嘅姐姐捨唔捨得俾幾幾佰蚊去洗牙,乜工都唔返又多多要求。

珍珠宮

應該每人俾年薪三十萬啦香港生活指數咁高
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

回覆樓主:

唔夠用咪去返工啦,香港養呢D廢人

kittttty    發表於 18-12-31 15:45

侯爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

咩叫入不敷支?
綜援有津貼ga嘛,醫療又全免,唔使自己出錢,根本就係生養死葬。
我幾年都冇洗過牙,邊個可憐我呀
好心d人唔好咁貪心啦,要有好享受,唔該自己去搵錢

水晶宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

服左d爪爛塊面呃綜緩嘅人,毫無廉恥,貪得無厭

男爵府

46噤後生。個仔又中三唔係三歲,應該出來搵工做啦、納稅人真可憐

大宅

完美演繹乜叫貪得無厭

大宅

回覆樓主:

無錢咪去工作囉

大宅

2019勳章

satu 發表於 18-12-26 23:46
46噤後生。個仔又中三唔係三歲,應該出來搵工做啦、納稅人真可憐

兩條友加埋攞成七千蚊, 會肯去做嘢??!! 最憎就係呢D死廢柴

禁止訪問

2019勳章

洋房

個個都名牌眼鏡

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊