網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

bbchai 發表於 19-1-15 18:27
依隻減完貴柴火大院 五常有机大米 稻花香米 $10, 又想試

https://item.jd.com/1222750.html

有時打5折,而家6折,但送包1kg薏米又ok喎,可以再善用全品類券慳多啲。

男爵府

lyh80115 發表於 19-1-18 21:02
有時打5折,而家6折,但送包1kg薏米又ok喎,可以再善用全品類券慳多啲。
...

遲佐, 得8折. 我唔係成日上網睇, 點先收到佢有優惠消息(最好少過6折啦)? 同運送優惠, 佢免費定點自取係咪恆常嫁?

翡翠宮

bbchai 發表於 19-1-23 08:38
遲佐, 得8折. 我唔係成日上網睇, 點先收到佢有優惠消息(最好少過6折啦)? 同運送優惠, 佢免費定點自取係咪 ...

我有目標都係時不時開個app睇有無減,或者設定減價通知,但唔包滿減、優惠券,所以都係靠自己實在啲!

而家玩緊2件6折呀,或者199減100、299減150,可以買一包加其他貨凑夠199或者索性買2包減150,減完再可以用全品類券,看圖示範。

https://item.m.jd.com/product/1222750.html

男爵府

2018年新米上市 柴火大院 五常大米 绿色食品 稻花香米 东北大米5kg

琴晚買左RMB 125 兩包,自提免運

今日減左價, RMB 118 兩包

子爵府

jazzcode 發表於 19-1-26 16:26
2018年新米上市 柴火大院 五常大米 绿色食品 稻花香米 东北大米5kg

琴晚買左RMB 125 兩包,自提免運

有得claim差價

男爵府

missparent 發表於 19-1-30 19:32
有得claim差價

剛剛咁左,但顯示

尊敬的顾客您好,经查看此商品未发生降价,请您理解。

查看详细规则

明明差幾蚊人仔

翡翠宮

jazzcode 發表於 19-1-31 12:03
剛剛咁左,但顯示
尊敬的顾客您好,经查看此商品未发生降价,请您理解。查看详细规则

可以同客服講,佢哋會人工對比,我都試過幾次成功退款。

男爵府

lyh80115 發表於 19-1-31 14:15
可以同客服講,佢哋會人工對比,我都試過幾次成功退款。

好的~我試下~~謝謝

男爵府

柴火大院 五常精选有机稻花香大米
https://item.jd.com/1222750.html

有冇人試過綠色同依隻?
見依隻($168) 比綠色($128)貴, 又見有折, 所以買包試.

綠色:
柴火大院 五常有机大米 稻花香米
https://item.jd.com/1222742.html
ps 試過靚蝦王, 平但同覺得柴火差幾遠下

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bbchai 發表於 19-3-1 09:17

紅色我食咗好正 米飯帶點黏性口感好好。我諗住等到618到時睇吓有冇包郵先再入貨。綠色我仲未開黎試所以比較唔到。不過我諗應該都唔錯

翡翠宮

bbchai 發表於 19-3-1 09:17

靚蝦王係油粘,同東北米唔同品種,兩種我都鍾意,最緊要品質好。我同事食開靚蝦王,今次又幫佢買咗包10kg自取。

男爵府

回覆 bonnie1213 的帖子

謝, 京東宜家都有免費自攜點

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bbchai 發表於 19-3-1 14:05
回覆 bonnie1213 的帖子

謝, 京東宜家都有免費自攜點

珍珠宮

Up

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

請問如果已有買一送一優惠, 係咪就無得199減100??
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-3-7 18:37
請問如果已有買一送一優惠, 係咪就無得199減100??

好抵!

子爵府

bonnie1213 發表於 19-3-1 10:06
紅色我食咗好正 米飯帶點黏性口感好好。我諗住等到618到時睇吓有冇包郵先再入貨。綠色我仲未開黎試所以比 ...

天貓紅色買2包以上半價,比少少運費直送屋企。

男爵府

今日見到 柴火大院 五常大米 绿色食品 稻花香米 东北大米5kg RMB119 兩包
但搶唔到買滿RMB105 減RMB 6 券

算~照買

又可以儲埋ASIAMILES~

男爵府

畀面勳章

jazzcode 發表於 19-4-12 18:20
今日見到 柴火大院 五常大米 绿色食品 稻花香米 东北大米5kg RMB119 兩包
但搶唔到買滿RMB105 減RMB 6 券

我就買咗呢隻,十月稻田 稻花香米 东北大米 大米5kg RMB109.8 兩包,贈送十月稻田燕麦1kg。
仲畀我搶到滿105減6券,用了一張在淘寶¥94買回來的100京東券扣減

男爵府

kenyuen 發表於 19-4-12 22:20

我就買咗呢隻,十月稻田 稻花香米 东北大米 大米5kg RMB109 ...

搶到券實在太好!

你係實名左嘅京東plus 會員?

首頁

尾頁

跳至