婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

25歲話係成年人,但始終係呀媽個仔,個呀媽既然要佬唔要仔,睇清睇楚就算. 65歲啦話比佢聽第時有乜事都唔好搵你地同細佬.你地都好忙有頭家,梗係要理d仔女多過你.叫佢呀媽申請第時佢百年歸老有d幫人善終服務一條龍. 唔好煩到你地.

至於你老公細佬睇下可唔可以一齊搵下村屋夾份一齊住. 冇呀媽都有個呀哥,邊個真係真心對佢好佢點會感受唔到.希望可以令佢心理好過一點.

Reema    發表於 18-11-26 14:18

伯爵府

細佬出來社會做事應該只有幾年. 25歲如果吾同阿媽住, 自己一人住, 無人無物咁, 又係幾慘.

不過阿哥有自己家庭, 就算照顧得到, 亦吾應一齊住啦. 細佬當無左阿媽, 自己要獨立了, 只希望佢明白佢仲有個阿哥, 有咩事哥哥都會幫手.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

回覆 bee918 的帖子

終於有人明白我講咩...唔係偉大~~
只係...年紀咁大....有D野唔係要我地講出口掛

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

回覆 吹吹水 的帖子

99其實同我無特別~~
細佬~~講真.... 佢真係俾人掉下了
想關心....都無

禁止訪問

伯爵府

回覆 吹吹水 的帖子

同感~~

跟住而家日日都講我C6衰...唔俾個細佬住
細佬又好似嬲左全世界~~~

99就日日都講....我咁老...無人理~~
即係點呀...

首頁

尾頁

跳至