自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

wwyo 發表於 18-11-5 17:28
我打完都已經真係攰到一個點,訓左2日全日,連c6都以為我有事,但真係好攰,勸去打既jm真係預星期五去打, ...

我打完都休息左兩日。作病作病咁。

伯爵府

2018復活節勳章

teresayan07 發表於 18-11-5 17:31
真係人人唔同..
我同我女2歲打完又完全無野..

my kids also, nothing happened

大宅

回覆樓主:

我自己打完有少少作病感覺,2日後冇乜野。C6同阿囝乜事都冇

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

我個囝打完,第二日發燒,今針好似多些人有反應,之前打過幾次都無發燒。

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 wwyo 的帖子

我孫打完,我今日打左一針.
<br><br>

男爵府

我打完都已經真係攰到一個點,訓左2日全日,連c6都以為我有事,但真係好攰,勸去打既jm真係預星期五去打, ...

我仔打過3次都係特登揀星期五,就係驚萬一打完發燒或唔舒服都可以留係屋企休息,不過佢打完冇特別反應。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我哋一家打完都冇嘢

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

小朋友打完沒有發燒。不過我自己都安排小朋友星期六打,比時間佢休息,同埋在考試前3星期打
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

2024年龍年勳章

wwyo 發表於 18-11-5 20:05
針口我今日都仲有少少痛

我都係,次次打完針口一定痛足兩日

子爵府

Eddyvivi 發表於 18-11-5 20:18
我自己打完有少少作病感覺,2日後冇乜野。C6同阿囝乜事都冇

10月30日打完,11月4日開始喉嚨乾,有少少作病感覺,希望过多兩日冇事

男爵府

我次次打都無野,係打針果邊手臂會腫痛2日囉

男爵府

回覆:打流感針真係要預抖兩日

好彩我囡學校考完試先打姐

複式洋房

每個人體質唔同,兩個囡,一個6歲,一個4歲,打完即日只係話打針尬位痛,訓醒完全無事

子爵府

回覆樓主:

我全家同一日打哂
我、2個細路5 & 2歲都冇事
唯獨老公打完個晚隻手發唔到力,第二日有少少酸痛

人人反應唔同,
你應該屬於有少少副作用,
所以有啲唔舒服

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

我今日下午打左,暫時未有特別反應,不過我每年打完第二日必定肚瀉

大宅

人人反應不同, 我同事打完又發燒, 周身痛

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我同我小朋友都打咗,佢打完冇咩嘢,我打完就針口有啲痛同有啲攰

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

cibewong 發表於 18-11-5 20:06
我星期五都打咗喎,今次打四價,我無野喎。

我都冇事,只係針口有極少瘀痛。

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

上星期一家四囗打了!針口痛,打完其中二個有發燒同鼻水!似感冒徴狀

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今次打完冇事,女話痛左兩日。

首頁

尾頁

跳至