夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

比老公....打

琴日同老公嗌交,我打佢手臂,佢即連打我幾下,仲打落我個頭,無表面傷痕,但我而

大宅

Re: 比老公....打

happywoman

你和丈夫是否「玩玩下」打架
他真的「拳拳到肉」嗎

你們之前有無試過「打架」
最緊要是「認真」or「玩玩下」

你都知道男人的無情力
女人分分俾男人「打瓜」都唔知乜事

如果我老公「認真」打我。
我當然。「避開」啦
唔通企係到俾佢打咩

如果我夠打。我和他「打成一片」

woman,你的頭仲痛
你要看醫生
可能內傷

小心一點
「每一日我主,我懇求三件事, 更深刻認識你, 更虔誠敬愛你, 更緊緊地跟隨你,每一日。」

民房

係認真打,但緊係未用全力,唔係我而

別墅

打女人的男人.點講都係唔要得架啦!

大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

別墅

我試下嬲到打我老公,跟住佢自然咁還手
我即時大喊並講句"離婚",佢都知衰
之後就唔敢再還手喇!

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happywomanwong,
衰在係你郁手先仲要話係認真...唯有好似cocolin79913講佢打完你,你大番佢等佢"tump"番你.大家都有唔o岩o既地方,除非老公單方面打...就無得傾.

民房

我係出手先,力度比佢細好多

別墅

happywomanwong
打交邊有分大細力架!!!!有樣野叫做"無情力"
我成日都打我老公架!!我以為自己好細力,點知落到佢身上原來好大力....本來諗住玩下,點知就玩出火 :evil:
如果係佢郁手打你在先就係佢唔0岩,但係如果係你郁手先呢!
咁就唔同講法喇!!!每個人都會有一種保護自己既自然力量,
可能佢都係冇心呢!!!!如果再有下次,你咪大佢囉!!!
我老公個次次後都知衰左呀!!!!不過個次我真係激到佢好嬲,同埋我真係出盡力打佢,佢先會還拖.

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

woman,
係呀,就算大力定細力=打.個賊仔去偷o野偷一蚊同偷十萬蚊=偷,個男人出去混一次同混十次都無分別=混!!!

既然已經出手,唔好研究自己係打左幾多下幾大力.唸下點樣同佢拆掂件事仲好.

大宅

我都有同老公打過交呀
本來鬧緊交, 佢亂掉野喎,
我咪好嬲勁打佢(打手姐, 唔係拳打腳踢果隻),
跟住我老公頂唔順細細力打返我一野.
後尾睇返, 原來佢隻手瘀左一撻, 都幾瘀下...
仲有比我抓傷左幾條痕
不過最後係佢同我講對唔住

其實我地感情幾好架, 係打過一次咁多,
佢都唔係d鍾意打老婆既人, 果次係我出手衰先既
不過我地講好左以後唔准出手

happywomanwong, 如果你老公唔係有心打你既話就算囉
不過要同佢講唔可以打人個頭, 咁樣唔係好尊重

子爵府

我覺得男人唔可以打女人由其自己老婆(打得一次會有第二次)俾佢打慣咗以後你就慘啦???妳同佢講以後都唔可以打妳``點唔好都好唔準打``我朋友俾老公打慣咗陏 d 就打妳話佢幾慘,攪到要離分,所以妳要好好同老公講以後唔準打。
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

複式洋房

打架就唔好啦, 如果有小朋友就更加唔好, 會影響架馬. 最好都是打情罵悄算啦 :lol:

大宅

其實郁手郁腳都唔

大宅

佢有冇 "say sorry" ?

大宅

BK Milk勳章

我打老公就得多,老公唔會還手,如果夠膽還手,我唔放過我老公架。
[img][/img]

別墅

其實雙方都唔應該郁手郁腳, 好易影響感情的.

複式洋房

係,我都覺得啱!

大宅

我都試過同老婆打交。

有次佢因一個不能短時間內解決的問題不斷重復又重復同我嘈, 而我已連續幾天收口去避免嘈交, 但佢仍然死咬住同樣一個不能短時間內解決的問題唔放, 幾天後我在一個非常多人的內街(像旺角一樣多人)揸緊車,當時車很慢, 因條街真的非常多人, 佢又再嘈, 我仍不出聲,嘈嘈下佢仲出手,...抓我頭髮及"滅"我手,....當時條街已很多人, 又揸緊車, 我心境經佢幾天不斷嘈亦已很燥,..我忍唔住還拖打左佢幾野....

老公打老婆是不對,但亦需反省一下自己, 自己是否亦應負上一定的責任...???
該用戶已被刪除

別墅

不過我都同意
其實大家動手動腳都真係唔係咁好!!!
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

首頁

尾頁

跳至