二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

123 Super Card, 已經有兩個chop, 爭一個chop (要買平日one day pass), 就可以另外一位免費入場 ($價值180);

另外一張爭兩個chop,就可以free一位,
即是全部買二送二,啱晒一家四口去
到期日12月7號;

售價$150 包平郵, 有意者可pm

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Cherry2012 發表於 18-11-6 09:38
123 Super Card, 已經有兩個chop, 爭一個chop (要買平日one day pass), 就可以另外一位免費入場 ($價值180) ...

去到即場蓋2個印都唔可以即日用的,我星期一去完試過了。

男爵府

yuensiu 發表於 18-11-7 16:03
去到即場蓋2個印都唔可以即日用的,我星期一去完試過了。

想問下如果已經有3 個stickers, 去到係咪已經可以免費入場?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

smallrice11 發表於 18-11-12 09:13
想問下如果已經有3 個stickers, 去到係咪已經可以免費入場?

係,有3個stickers可以換入場卷。
因為夠3個印佢即時寫左日期的。

如果個日先蓋夠3個,就唔可以即刻換。

男爵府

yuensiu 發表於 18-11-12 09:15

明白了,請問平日下午時段多人嗎?另外睇人comments 話好污糟,唔知有沒有改善?

男爵府

yuensiu 發表於 18-11-12 09:15

謝謝

首頁

尾頁

跳至