自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

sjnl43 發表於 18-11-6 15:32
10A 媽你好讚到咁太路底啦掛

我只認同讀書叻囉, 無憎佢

想像力好勁

水晶宮

呢度d人真係好好笑,次次有人講其他女星,就拉阿bob嫂一齊講,就算有人讚過佢,鍾意佢咁又點,即係你地可以鍾意10A,人地唔可以鍾意bob嫂

侯爵府

熊貓小姐 發表於 18-11-6 15:09
其實10A樣子不錯,又有腦,讀書又叻,有幾多父母都想心目中嘅仔女係咁樣,唔明點解咁多人要唔鍾意佢
...

我無憎佢丫,但係係覺得佢以娛樂圈的標準黎講唔靚,普通人黎講咪靚囉。入得娛樂圈讀得書唔係賣點,樣靚同埋演技好先係重點,佢拎20個A唔會俾啲咩credit佢wor

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

只覺得佢不適合娛圈

琥珀宮

回覆樓主:

唔識佢唔憎佢,我少睇電視,對呢10年內冒出嘅藝人唔熟甚至唔識,但呢個麥小姐喜歡發表偉論,高調到令我認識呢個港姐,一睇佢嘅偉論就露出佢啲法律知識好渣。

一個好喜歡表現自己有智慧及愛抽水之徒,係啲行外人至會嘩嘩聲,以為佢好勁,但識野嘅 一句:叻唔切。

佢啲粉話人妒忌佢,由上至下,由內至外,唔覺得佢有咩值得人妒忌。同偶像一樣膚淺。

大宅

mother904 發表於 18-11-6 16:05
自從睇完佢訪問麥美恩,見佢一副不屑麥小姐的嘴臉就開始dislike佢,從未見過有主持人咁明目張膽的蔑視嘉賓 ...

咩節目?邊到有得睇返?

大宅

ChingYee123 發表於 18-11-6 16:52
其實呢度維護10A既,只有一個原因就係:政治表態

但我唔鍾意佢既原因係,成日被呢度某些JM老屈妒忌佢美貌 ...

我都覺!

其實對佢都冇咩感覺,樣真係一搬,買點只係10a。咁做得明星,就係想人討論下,冇人講的明星,就唔會做明星。

其實大把明星靚,又叻。唔讚佢就被屈 妒忌佢,真係無奈!現在專制到是否一定要讚佢,全因佢有10a ,但做明星根本唔需要10a才入到這行……

大宅

回覆樓主:

政治取態+自己/自己仔女冇10A+讀Law
以港豚的魚蛋心態,點會唔憎!

翡翠宮

畀面勳章

藍寶石公主 發表於 18-11-6 18:25
咩節目?邊到有得睇返?

後生仔傾下計。

去youtube打麥明詩麥美恩已經search到
日日是好日

子爵府

MommyPanel勳章

asukav6 發表於 18-11-6 18:27
政治取態+自己/自己仔女冇10A+讀Law
以港豚的魚蛋心態,點會唔憎!

港豚笑左

男爵府

我幾鐘意佢,如果第二時個囡讀書咁叻,樣又幾靚就好。

Bk一向標準高,連kelly 都話係大媽

公爵府

回覆樓主:

我唔憎喎!

男爵府

回覆樓主

我喜歡佢夠 guts 政治表態!

侯爵府

Helllokitty 發表於 18-11-6 16:12
中呀!
我吾憎佢,仲覺得佢好叻。入娛圈浪費了她。佢呢d女仔,由細到大都應該被同輩排擠,太叻太直不懂修 ...

同意

如果我有個女咁叻,我會心痛佢入呢行啊

侯爵府

ms_maybb 發表於 18-11-6 18:44
港豚笑左

珍珠宮

其實10A樣子不錯,又有腦,讀書又叻,有幾多父母都想心目中嘅仔女係咁樣,唔明點解咁多人要唔鍾意佢
...

自我感覺太良好,有自信係好,但有時感覺過左,唔識收。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

...

我無討厭佢,我討厭瑩瑩多啲
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

佢有啲作風已經深入民心啦,好難講兩句就對佢改觀架!觀眾緣/人緣呢樣野好微妙但又現實,你點做人地點睇,佢有少少生不逢時,宜家無乜後生仔睇電視,佢所講所做嘅野C9無共嗚,只會覺得佢唔懂事。其實都唔叫憎嘅,只要交啲好作品,睇到佢進步,觀眾會慢慢改觀。

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

MrsSingSing 發表於 18-11-6 16:57
呢度憎既人,點止10A。
仲有Gem、子琪、思琪、翠如、若希、bob、杏兒、碎碎........
不如問吓呢度d人點解咁 ...

自然現象:
女人天生 小氣、妒忌心重、愛說事非。

首頁
34567...8

尾頁

跳至