意見反饋
義工

6個月-1歲 今日: 5|主題: 14161

好多Baby Food牌子都有金屬超標

洋房

國民生產總值:49

今日上網睇到美國有個consumer report話,有d有機牌子都會有重金屬,大家真係要認住有機個嘜頭先好揀俾BB食

http://bit.ly/2zAlb3I

王國熱話
南瓜曲奇
又嚟玩..花花啫喱
第一次整章魚小丸子 熱辣辣 好好味呀
一口芝味薯仔包

洋房

國民生產總值:38

karykin 發表於 18-11-6 19:33
今日上網睇到美國有個consumer report話,有d有機牌子都會有重金屬,大家真係要認住有機個嘜頭先好揀俾BB食 ...

我都有見到呀你係咪講呢單?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:39431

哎呀,真係多謝你地嘅資訊,share俾朋友同同事睇先得

珍珠宮

國民生產總值:35696

好彩我甚少買baby food

洋房

國民生產總值:34

回覆樓主:

睇真啲好多隻都係gerber,earth’s best同beech nut出事。

大宅

國民生產總值:1207

做咩咁得人驚嘅,好在我都係好少買呢啲。

洋房

國民生產總值:41

回覆樓主:

好恐怖,真係要check真啲

翡翠宮

國民生產總值:86097

BB防敏心得分享勳章

我都擔心呢個問題,BB食物都系系街市新鮮買。

珍珠宮

國民生產總值:39752

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

雖然我都好少買baby food,但係覺得D商家真係太無良喇,俾小朋友食既嘢都唔嚴格D

男爵府

國民生產總值:5782

今日上網睇到美國有個consumer report話,有d有機牌子都會有重金屬,大家真係要認住有機個嘜頭先好揀俾BB食 ...

多謝分享 去睇睇先

洋房

國民生產總值:41

嘩!借分享

伯爵府

國民生產總值:18230

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

發比d朋友睇下

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.