論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說我有幾樽mask一直放响洗手間既櫃入面
尋晚半夜打開個櫃時發現其中一個俾人打開左無閂埋,另一個俾人移動過。
屋企得三個大人 - 我好肯定自己尋日無用到,我老公懶過鬼根本唔會自己攞呢用。
工人尋晚沖涼之前d mask都仲係全部閂埋蓋(我咁肯定係因為我放左d cotton 响上面)而家打開左一定係佢掂。
頭先同工人對質佢死口唔認喎,仲話掂都無掂過,超好演技咁話佢一定唔會用。嘩!我果下真係好嬲!但係又無CCTV etc
而家d mask要擺返入房,無咁方便。
Arrrrrggggghhhhh!! 唔通d 菲菲真係奸d 既?

珊瑚宮

下次又偷其他野姐! 你收得幾多入房?
玩具萬歲!

珊瑚宮

講大胆。最劲係菲。全屋野都偷。包括珠宝及錢及食物

亞印多数偷錢

wcpcelia    發表於 18-11-10 16:30
玩具萬歲!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

得一個廁所都冇法。唯有放自己房再放cam

男爵府

回覆樓主:

之前有jm suggest 過"而家" 有隻可以鎖既沖涼房櫃仔, 剛好夠放化妝品。你可以去望下。唔知可唔可以換鎖, 如果可以, 以後換個密碼鎖就方便了。
又或者去淘佬買。
p.s. 就算買左個櫃。自已房一定要加 cam。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

不用理反應 照樣警告

複式洋房

回覆 Poyau 的帖子

我都係張d野放晒入房,好唔方便

男爵府

spcheater 發表於 18-11-9 10:00
尋晚半夜打開個櫃時發現其中一個俾人打開左無閂埋,另一個俾人移 ...

請到手腳唔乾淨同大貪既工人係好煩。我剛剛炒左嗰個就係乜都偷,佢直頭幾樽cream拎入房慢慢用!諗起都嬲!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Bubeau 發表於 18-11-10 15:33
請到手腳唔乾淨同大貪既工人係好煩。我剛剛炒左嗰個就係乜都偷,佢直頭幾樽cream拎入房慢慢用!諗起都嬲!
...

甘大膽!你冇鬧爆佢同拎番?

男爵府

kit2004 發表於 18-11-10 15:43
甘大膽!你冇鬧爆佢同拎番?

我冇即時出聲,但有日好突然咁叫佢執齊所有野去agent度,特登去agent度先一齊搜袋踢爆佢。有d佢有俾返我地,但有d佢死唔認偷,所以無奈地俾佢拎埋走。

水晶宮

尋晚半夜打開個櫃時發現其中一個俾人打開左無閂埋,另一個俾人移 ...

咁有無問過老公, 佢真係無郁/用過d野先?
天空之城, 快樂之地

複式洋房

PCCW2319 發表於 18-11-10 17:44
咁有無問過老公, 佢真係無郁/用過d野先?

問左... 我老公平時連面都唔會洗
更何況係面膜...

公爵府

之前識朋友嘅工人偷用佢支la mer ,佢話千幾蚊自己都唔捨得用,工人用過又唔知乾唔乾淨,真慘

伯爵府

依家就話偷mask用,下次就唔知偷咩嘢喇

首頁

尾頁

跳至