美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

leeleebaba 發表於 18-11-17 14:58
Valmont買左幾多set? 共幾$?好像買了好多

valmont 買了3套 分別 sogo 1240+2470 x’mas 2800

珍珠宮

findfinger 發表於 18-11-15 16:12
我用完一支覺得自己塊面瘦咗,而且好似有d拉提既效果
今次都回購咗set!

唔知用係頸部,work唔work呢?

珍珠宮

findfinger 發表於 18-11-15 16:09
呢set抵買啦!
送個支firming serum sample都有成10ml呀
貨size都係40ml咋~同埋V面效果好好

請問CLP依set how much?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

Melodyangel 發表於 18-11-17 13:49
Pola 好吸引喎,gifts 好似多過cwb 好多?!

https://www.pola.com.hk/products_detail.php?pid=80

之前,上網睇到話Pola 新出支 wrinkle shot係日本第一*,是世界首款改善皺紋機制。
利用肌膚自身的力量,改善皺紋。
日本首度認可*
為咗可以買得抵D,所以就等到而家Sogo thankful week,立即去TST Sogo買來試,而且剛剛開始試,效果真的好,所以要立即去CWB Sogo 回購多一set!

珍珠宮

wai001 發表於 18-11-18 06:41
請問CLP依set how much?

http://sogothankfulweek.cledepeaubeaute.com.hk/?&gclid=CjwKCAiAlb_fBRBHEiwAzMeEdkQQpJ-Wqft4P5E782P94Bp5lv3YwhP0fra8zGv3d6ZjmXg8B7L_wRoCbtIQAvD_BwE

卒之上網查到CLP 價錢

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

wai001 發表於 18-11-18 06:52
http://sogothankfulweek.cledepeaubeaute.com.hk/?&gclid=CjwKCAiAlb_fBRBHEiwAzMeEdkQQpJ-Wqft4P5E782P9 ...

好用?

珍珠宮

purpletwinstar 發表於 18-11-18 10:57
好用?

我未就過依個 brand,只試過 Pola!……我都想知道!

大宅

wai001 發表於 18-11-18 06:52
http://sogothankfulweek.cledepeaubeaute.com.hk/?&gclid=CjwKCAiAlb_fBRBHEiwAzMeEdkQQpJ-Wqft4P5E782P9 ...

我現在就是firming serum和 Valmont AWF5 set兩個二揀一唔知點揀好?
請問大家有沒有什麼意見

珍珠宮

回覆樓主:

吾知過了今天(18/11)之後,明天(19/11) Part 2 開始了,會否仍有這些set 賣???

珍珠宮

wai001 發表於 18-11-18 16:15
吾知過了今天(18/11)之後,明天(19/11) Part 2 開始了,會否仍有這些set 賣???

因為睇到官網上post 出來是這樣的!
……油我就冇咩興趣買,反而有興趣想試 la creme 、la serum / firming serum 囉!!!

大宅

wai001 發表於 18-11-18 06:48

https://www.pola.com.hk/products_detail.php?pid=80

Pola wrinkle shot how much? Thanks

珍珠宮

ucuniversal 發表於 18-11-18 16:37
Pola wrinkle shot how much? Thanks

$1140

珍珠宮

wai001 發表於 18-11-18 16:17

因為睇到官網上post 出來是這樣的!

如果Part 2 冇set賣,就留翻下年5月份先至買黎試!
(上網查返資料,5月份既Sogo Thankful Week,CLP 一樣有減價set 賣!)

大宅

wai001 發表於 18-11-18 16:37

$1140

Thanks

珍珠宮

flori 發表於 18-11-10 00:31
無買任何化粧護膚品,覺得唔係好抵又無嘢睇上眼。
反而買左等左特價好耐既onitsuka tiger
呢對全皮 ...

請問你係邊層樓買?
銅鑼灣Sogo體育用品嗰層Tiger舖無這款

侯爵府

karshing 發表於 18-11-19 14:05
請問你係邊層樓買?
銅鑼灣Sogo體育用品嗰層Tiger舖無這款

唔係體育嗰層。係青春便服嗰層。

大宅

wai001 發表於 18-11-18 16:15

仲有呀!我頭先同朋友食完飯去sogo行咗陣
幫你問咗個BA,佢話呢啲set都仲有
而且我見仲有新既防曬set $900

Cheuk2012    發表於 18-11-29 08:50

珍珠宮

可樂娃B 發表於 18-11-19 22:32
而且我見仲 ...

Many thx!

男爵府

可樂娃B 發表於 18-11-19 22:32
而且我見仲 ...

即仲有firming set

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至