親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問依家去台北包車一般要俾幾多訂金?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

幾次都是用完即場付款,無試過要落訂。

大宅

威大嬸 發表於 18-11-9 22:18
幾次都是用完即場付款,無試過要落訂。

剛剛同一個台北包車司機傾完,佢要我用Paypal 付10%訂,係尼到jm介紹,因為已經好幾年冇去過台灣,我知道之前包車係唔需要付訂,以為近年改左規矩,所以上來問下.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

KAWAI88 發表於 18-11-9 22:24
剛剛同一個台北包車司機傾完,佢要我用Paypal 付10%訂,係尼到jm介紹,因為已經好幾年冇去過台灣,我知道 ...

我復活節接送機和宜蘭玩,負責人都無叫我落訂。

大宅

威大嬸 發表於 18-11-9 22:51
我復活節接送機和宜蘭玩,負責人都無叫我落訂。

可以介紹你個司機俾我嗎?

大宅

回覆樓主:

我暑假包左5日車,冇落過訂

珍珠宮

KAWAI88 發表於 18-11-9 21:44
請問依家去台北包車一般要俾幾多訂金?

男爵府

我想問下正常包車應該幾錢到?
包車NT3000一日貴嗎?

子爵府

ussimickl 發表於 18-11-10 02:18

我復活節由台北到宜蘭,坐 wish 系列車,九小時收 3,500 台幣。

wcpcelia    發表於 18-11-10 17:06

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

從來無落過訂,如果經klook就要先俾晒

子爵府

而家改左咩?之前包車都唔駛落訂架喎

別墅

威大嬸 發表於 18-11-10 07:48
我復活節由台北到宜蘭,坐 wish 系列車,九小時收 3,500 台幣。

請問是多少人車?

可否介紹包車資料?

大宅

Fishbbmama 發表於 18-11-10 12:43
而家改左咩?之前包車都唔駛落訂架喎

我就係覺得有點奇怪,所以問下.

子爵府

KAWAI88 發表於 18-11-10 16:07

我估一間間, 同可能而家多左人放飛機, 所以要收訂金

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未交過訂金

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

未試過要俾訂金
I 大蚊豬   

大宅

我幫襯呢間https://www.airportfrstcar.com
訂左接機送機9人車, 每程1177NT
另外包7人車10小時去宜蘭即日來回, 4000NT
完全不用訂金

大宅

粟米沙律 發表於 18-11-10 21:43
我幫襯呢間https://www.airportfrstcar.com
訂左接機送機9人車, 每程1177NT
另外包7人車10小時去宜蘭即日 ...

Thx, 服務好嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

ussimickl 發表於 18-11-10 02:18
3千1日唔貴。如果係7人車, 就算便宜添

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

KAWAI88 發表於 18-11-10 16:07
我問過2,3間, 其中一間要俾5百訂金。

我覺得如果係大車( 超過10人), 俾訂都好正常。
其他係的士, 或普通私家車, 好易搵,就唔洗咁早俾訂

首頁

尾頁

跳至