意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 26|主題: 150032

[澳紐] 買內陸機票的問題

男爵府

國民生產總值:5288

打算暑假期間往黃金海岸和墨爾本遊玩十天,請問買機票時,需要買埋內陸那程嗎? 可否待定下行程之後才買呢? 內陸機的機票價錢通常是否不會因太遲買而變得貴 ga? Thanks!

王國熱話
心臟衰竭
有無媽咪想帶小朋友旅行
想認識多d單親媽媽
有無90後單親媽?

別墅

國民生產總值:631

winniepoon 發表於 18-11-9 23:35
打算暑假期間往黃金海岸和墨爾本遊玩十天,請問買機票時,需要買埋內陸那程嗎? 可否待定下行程之後才買呢 ...
連住國際航班一齊買內陸機, 有可能平的, 亦有可能差不多, 你上網模擬 Check 下就知.

GC (或 Brisbane) ~ Melbourne 內陸機 有限錢, 就算遲的貴左, 都可能只差幾百蚊, 似乎冇必要在這時候, 就限制行程安排.

男爵府

國民生產總值:5288

明白, 謝謝!

翡翠宮

國民生產總值:82730

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

winniepoon 發表於 18-11-9 23:35
打算暑假期間往黃金海岸和墨爾本遊玩十天,請問買機票時,需要買埋內陸那程嗎? 可否待定下行程之後才買呢 ...
除了價錢,要留意埋一齊買和分開買,行李限額有無分別。

wcpcelia    發表於 18-11-10 17:11

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.