意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 168|主題: 88721

[手袋] 飛甩雞毛

大宅

國民生產總值:1505

想問下各位佢啲袋come唔come,易唔易磨到爆皮呢

王國熱話
請問有冇JM用華為手機,有嘢請教.Please
大家有冇啲劇會不時返煲?
做文職jm 點進修英文呢
女人錢真係好搵

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

有冇人用過佢啲袋呢?睇中呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

國民生產總值:25606

FrauNachtmahr 發表於 18-11-9 23:36
想問下各位佢啲袋come唔come,易唔易磨到爆皮呢

我有一個,襟呀!我粗用咗兩年都無野,襟過CC

wcpcelia    發表於 7 天前

大宅

IloveJJ 發表於 18-11-11 16:24

你果個係咩皮黎架?

公爵府

FrauNachtmahr 發表於 18-11-11 17:21
你果個係咩皮黎架?

唔知叫咩皮,係咁既。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 6 天前

侯爵府

國民生產總值:22692

2018勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

紅色好靚呀

珍珠宮

國民生產總值:49319

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018勳章 狗年勳章

IloveJJ 發表於 18-11-11 22:41
唔知叫咩皮,係咁既。

Hello...

大宅

國民生產總值:3782

好用,皮靚,輕

寶石宮

國民生產總值:287913

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

IloveJJ 發表於 18-11-11 16:24

大宅

IloveJJ 發表於 18-11-11 22:41
唔知叫咩皮,係咁既。

男爵府

國民生產總值:5458

Their bags can last for more than 10 years..........in my case

大宅

TobsterBB 發表於 18-11-12 16:47
Their bags can last for more than 10 years..........in my case

Thats great!

公爵府

TobsterBB 發表於 18-11-12 16:47

真架? 咁咪拍得住LV?

男爵府

國民生產總值:5458

IloveJJ 發表於 18-11-12 17:03
真架? 咁咪拍得住LV?
yes if you take good care of them

男爵府

國民生產總值:6151

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Come呀,近來都入了個classic款式,粗用暫時(emoji)咩花,佢衣兩年d款式幾靚,價錢又唔貴

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
chonglulu 發表於 18-11-13 11:13
Come呀,近來都入了個classic款式,粗用暫時(emoji)咩花,佢衣兩年d款式幾靚,價錢又唔貴
...

係呀,今年秋冬款好靚

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.