在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 126

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-11-14 11:50
咁等奴婢侍侯太后娘娘啦,親愛的娘娘,您匯左款幫奴婢屬身未呀?:
屬左身你仲會服待哀家?? 你當哀家豬嗎?

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-11-14 11:53
屬左身你仲會服待哀家?? 你當哀家豬嗎?

親愛的,此言差矣! 奴婢要屬左身先可以完全屬於太后娘娘您呀! 親愛的您唔想我地雙宿雙妻咩?

水晶宮

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-14 11:53
堅強係好事嚟㗎,起碼唔會俾人蝦

但我覺得自己唔算堅強喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚豬豬 發表於 18-11-14 12:00
但我覺得自己唔算堅強喎

起碼吾會示弱人前先

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 18-11-14 11:52
我以前唔係咁㗎,我係生咗對仔女之後我先至容易喊㗎,所以我明白係控制唔到架,小小嘢就自然會眼濕濕:bash ...
咁我自細就好易喊架喇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 18-11-14 12:00
但我覺得自己唔算堅強喎
我覺得你都好硬淨呀

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-11-14 11:53
堅強係好事嚟㗎,起碼唔會俾人蝦
咁呢句真, 呢個世界好多時真係睇人蝦架, 我家已有2個係咁

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 18-11-14 12:16
我覺得你都好硬淨呀

係大隻唔係硬淨

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 18-11-14 12:17
咁呢句真, 呢個世界好多時真係睇人蝦架, 我家已有2個係咁

你比佢地恰慣

寶石宮

靚豬豬 發表於 18-11-14 12:22
係大隻唔係硬淨
做乜咁話自己呀

寶石宮

靚豬豬 發表於 18-11-14 12:22
你比佢地恰慣

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我開飯喇

寶石宮

靚豬豬 發表於 18-11-14 12:27
我開飯喇
快D 食飽飽

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-11-14 11:18
https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%BD%B1-%E6%B4%97100%E5%8C%85%E6%B3%A1%E9%BA%B5%E8%B5%B7%E7%B4%85%E ...

而家啲人真係唔知點講,諗住拍條無人會做嘅片就搵到食,啲人又鍾意睇先死

寶石宮

acbeans 發表於 18-11-14 13:45
而家啲人真係唔知點講,諗住拍條無人會做嘅片就搵到食,啲人又鍾意睇先死
...
因為LIKE 出位同呃LIKE, 同埋做BLOGGER原來有錢收嘅

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-11-14 11:45
我好易喊架, 連眼科DR都叫我唔好喊得多, 因我眼嘅情況 係真的會喊到盲(唔係講 ...

我而家真係想,啱睇完個專科,檢查好耐又影晒相,原來我牙周病比我想像中仲差,唔治療就等甩牙

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 18-11-14 11:50
我同你地相反,可能我冷血,我好少流馬尿

我都係

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-11-14 11:50
咁等奴婢侍侯太后娘娘啦,親愛的娘娘,您匯左款幫奴婢屬身未呀?:

屬身前都要驗吓身,睇吓有無缺少啲咩先放得人呀!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

突然心情吾好

首頁

尾頁

跳至