自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

依家最尾樓主怎樣做?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

imlu28 發表於 18-11-18 22:27
依家最尾樓主怎樣做?

多數無比返錢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

細細聲 發表於 18-11-12 19:56
買三樣野,返到屋企睇張單,原來只係嘟左一樣野

本身total 大概320,依家只係俾左70蚊

七頁你都冇交代。咁究竟最後你有冇畀返錢萬寧呀??!!
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-11-13 13:04

有上網,但係冇交代,應該都係冇俾嘅多。

大宅

crystal媽咪 發表於 18-11-18 22:50
有上網,但係冇交代,應該都係冇俾嘅多。

其實第二日我check返八達通record 原來已經嘟左,只係當時自己無為意,details 我吾詳細講了

只係見甘多人插吾想覆,請見諒

crystal媽咪    發表於 18-11-18 23:23

寶石宮

細細聲 發表於 18-11-18 23:03
其實第二日我check返八達通record 原來已經嘟左,只係當時自己無為意,details 我吾詳細講了

只係見甘多 ...

咁如果你係有畀到,你喺一樓補充返。
大家咁緊張,係因為唔想因為職員嘅唔小心而令到佢受罰、被炒。 你係一樓補充返咁應該就可以結束呢件事

大宅

BGCOME08 發表於 18-11-12 20:11
條數差咁遠,自己俾錢時都冇發覺?

我都想問,應該知自己買了什麼,知大概幾錢,收銀同貨不對數,米收銀要賠償

男爵府

2024年龍年勳章

細細聲 發表於 18-11-18 23:03

只係見甘多 ...

嘟咗意思即係冇扣錯錢?但係你明明話張單唔同價錢

首頁

尾頁

跳至