自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

叮妹 發表於 18-11-14 08:55
我地方仲細得2xx尺,屏風三摺平時拍埋牆吾覺眼

我研究吓, 但有好多雜物
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

我最憎,試過大掃除。

清潔阿姐見到,直接行入我間屋,指住我個電視機問我係咪唔要。

我嬲到
堅持到底, 就是勝利!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rosenok 發表於 18-11-14 07:56
昨日C6在家處理鋁窗维修,打開大門,
全層最8果位阿太想行入去睇下整成㸃,C6就迎賓,咁睇廳咪算囉,行均全 ...

示範單位咩,有乜好睇

男爵府

回覆 rosenok 的帖子

我都好憎
掉垃圾啲人出入經過門口閂唔切都要裝下,望咩望。掉返轉頭我經過人門口知道人打開出入都唔會望,會低頭行過,一啲禮貌都冇!!

男爵府

Mnbvcxdsa 發表於 18-11-14 08:48
我都好介意,我試過比姑9同朋友上我屋企,入我房打開衣櫃睇

點解要打開衣櫃睇呀

大宅

回覆樓主:

算啦.....唔睇都睇咗嘞.....

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

老公係豬隊友既話真係唔爆唔得 !

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有咁八掛嘅人都有嘅

水晶宮

畀面勳章

Mnbvcxdsa 發表於 18-11-14 08:48
我都好介意,我試過比姑9同朋友上我屋企,入我房打開衣櫃睇

哇,有無搞錯,開人衣櫃,識唔識禮貌 ?

大宅

回覆樓主:

男爵府

wastewater 發表於 18-11-14 09:01
我最憎,試過大掃除。

清潔阿姐見到,直接行入我間屋,指住我個電視機問我係咪唔要。

個清潔阿姐憑咩覺得人地個電視會係唔要.........
直接入人間屋真係唔得喎呢個, 我實鬧爆

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

全層最8果位阿太想行入去睇下整成㸃,C6就迎賓,咁睇廳咪算囉,行均全 ...

抵鬧,咁蠢嘅,陌生人謝絕入屋囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-11-14 09:05
示範單位咩,有乜好睇

根本就唔應該俾入屋啦

珍珠宮

介意係正常

子爵府

睇下客廳都還可以,睇埋房真係好8,好彩冇影埋相,我試過第一次邀請朋友上黎我屋企,佢問都冇問就直接行入主人房影相,我惱到想同佢絕交

大宅

你老公太大意

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

八成咁, 比著我, 會打番佢門, 借頭借路入佢屋, 照板煑碗。

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

你C6咁好客

侯爵府

試過有人睇樓,入房睇時竟然開我衣櫃我即時話衣櫃唔賣唔可以睇

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我唔介意比隔離阿陳C9睇,因我知佢唔8。
如果知佢8,都放行,老公簡直係豬隊友~

首頁

尾頁

跳至