自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

問左萬邦無....
仲有邊間可以問

大宅

LedTV 發表於 18-11-14 12:11
問左萬邦無....
仲有邊間可以問

精工書局試下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

睇返邊間出版商, 打電話去問有無存貨, 之前係 EK 都係咁教會員, 最終搵到, 不過就要去出版商度買.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

miriam 發表於 18-11-14 12:13
睇返邊間出版商, 打電話去問有無存貨, 之前係 EK 都係咁教會員, 最終搵到, 不過就要去出版商度買.
...

5本都同一間
實在太好
唔該晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LedTV 發表於 18-11-14 12:14
5本都同一間
實在太好
唔該晒

你打返書單書局訂貨喇! 我早兩日想買返下學期書, 佢話無現貨! 要訂
放下自在

瑪瑙宮

miriam 發表於 18-11-14 12:13
...

有現貨,一陣上出版社買
真係好方便
唔駛再每間問

瑪瑙宮

cattz288 發表於 18-11-14 12:17
你打返書單書局訂貨喇! 我早兩日想買返下學期書, 佢話無現貨! 要訂

我個書局又係要訂
又要交支票
但麻煩...仲要係粉嶺

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LedTV 發表於 18-11-14 12:20
我個書局又係要訂
又要交支票
但麻煩...仲要係粉嶺

咁遠
放下自在

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

LedTV 發表於 18-11-14 12:19
有現貨,一陣上出版社買
真係好方便
唔駛再每間問
EK 間唔中都有會員問, 佢畀到出版商名我會幫下佢 search, 基本上都成功搵到, 不過就山長水遠咁去買.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

2023年兔年勳章

miriam 發表於 18-11-14 12:31
EK 間唔中都有會員問, 佢畀到出版商名我會幫下佢 search, 基本上都成功搵到, 不過就山長水遠咁去買.

...

開學都兩個多月 買到遠好過無

子爵府

有無問荃灣啟明

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

精工印或者天利行

伯爵府

回覆樓主:

可試九龍城福佬村道偉發書局。
我小朋友小學時成日唔見書,可以响呢度補買到

男爵府

回覆樓主:

我地下學期既中文書都未派
machuchu

子爵府

中國書局

首頁