自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-11-15 13:21
剷啦!咬到牙血都出,你仲未封。

你個戶口一日唔封,難消人心頭之狠。當做下善事,等佢哋釋懷啦!

唔係過兩個月又借頭借路話 Bk 靜晒、舊人自封做開始,又 loop 返件事出嚟!

咁又係呀,佢哋起人底就扮冇嘢,自己公開資料出嚟叫人關注就喊冤話被起底。

無端端起我底話我開咗私群招兵買馬(我無叫過任何人關注我睇我啲嘢ga),仲cap埋圖出嚟證明佢起我底(當然佢一知佢衰咗就del咗啦,但我有留底)最好笑,個群組連我自己都忘記了,仲要唔係我開的,還好有仗義會員出嚟指正哩個群組唔係佢講嗰回事,起人底屈人係哩班人的強項,叫佢哋守版規啫,點解咁嬲? 今時今日都仲喺度玩緊小動作,佢哋自己就真係做緊招兵買馬,上個網啫,玩到驚天大陰謀咁,有咁嘅必要,冇咗BK的話,佢哋點算?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 18-11-15 13:37
白色恐佈
仲要係版主嚟㗎,呢單好記得,跟住好多無啦啦比人封,
都係衰舊post,
真衰格

伯爵府

無話可說 發表於 18-11-14 13:05
費事比人起底,即係舊事重提囉!呢度有人會專登睇人舊post

點產?
我都想刪除

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-11-15 13:34
直頭俾人例入黑名單啦!去接龍都會俾人趕㗎!

話要玩就埋佢哋堆。

講真!上下討論區消閒啫…要埋堆先玩得。你話有乜辦法唔少人呢?

係呀係呀,諗住玩下接龍啫,點知有人話想玩要埋堆,埋堆首先要接受懲罰,嘩~玩乜呀? 3歲定8歲?好恨同你玩? 仲要接受懲罰喎,做錯咩事要俾人懲罰? 我唔知上BK要守BK版規外,仲要逐個山頭去打招呼先玩得喎!真係幼稚到一個點

我上網咋,唔上唔會死ga

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:39
無端端起我底話我開咗私群招兵買馬(我無叫過任何人關注我睇我啲嘢ga),仲cap埋圖出嚟證明佢起我底(當然佢一知佢衰咗就del咗啦,但我有留底)最好笑,個群組連我自己都忘記了,仲要唔係我開的,還好有仗義會員出嚟指正哩個群組唔係佢講嗰回事,起人底屈人係哩班人的強項,叫佢哋守版規啫,點解咁嬲? 今時今日都仲喺度玩緊小動作,佢哋自己就真係做緊招兵買馬,上個網啫,玩到驚天大陰謀咁,有咁嘅必要,冇咗BK的話,佢哋點算?
我無收過你的 打招呼、又無收過你 Pm 、更莫講話被你招入群組啦!

版面見到啱傾未傾多兩句囉!就係咁簡單。

洗咩靠…做小動作嚟拉關係呀!

象牙宮

tinlong22 發表於 18-11-15 13:31
原本我都由佢, 係D人調轉D野黎講, OK, 當我小器
拿, 打晒格仔架啦

有班人係鈡意喺公海將啲事調轉嚟講,好多不知情會員就會信以為真,都唔知食咗幾多死貓

象牙宮

ning.. 發表於 18-11-15 13:49
我無收過你的 打招呼、又無收過你 Pm 、更莫講話被你招入群組啦!

版面見到啱傾未傾多兩句囉!就係咁簡單 ...

因我從來冇主動同人打招呼的

象牙宮

siufcat 發表於 18-11-15 13:43
點產?
我都想刪除

見人逐個post del囉!咁花時間咪搞!再唔係問下版主,記得話我知

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:52
因我從來冇主動同人打招呼的

Me too

象牙宮

ning.. 發表於 18-11-15 14:01
Me too

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:43
我唔知上BK要守BK版規外,仲要逐個山頭去打招呼先玩得喎!...

咁我又信…啲人想收到兵喺 Bk 可以打橫行㗎!

不過,我嚟到 bk 淨係會睇版規同版主台戲嘅啫!其他所謂的 山寨王…算吧啦!

有人大言不慚話:俾佢做版主我就知死,我都想睇下…佢做版主後,可以點屈死我!

珍珠宮

回覆樓主:

睇左9版...
一頭霧水

由被搵舊post、排骨、抽水、青山電話.....完全跟唔到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:43
係呀係呀,諗住玩下接龍啫,點知有人話想玩要埋堆,埋堆首先要接受懲罰,嘩~玩乜呀? 3歲定8歲?好恨同你 ...

唔係掛,真係100歲唔死都有新聞,好有興趣知係咩懲罰

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ning.. 發表於 18-11-15 12:52
你咁好人~話過佢知

咁我就因為你好人而補充少少啦!(絕對唔係因為要人俾 機會 我先講㗎!)

正解

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20437847&page=25

天朗氣清

珍珠宮

回覆樓主:

咁你們見唔見到我有舊post?
但是都有人記得我喎,好有我心。

珍珠宮

tinlong22 發表於 18-11-15 15:42
正解

要講…我同佢講廿頁都得啦!係不屑啲人抽完水,仲要抽埋我,話俾機會我講…想拍下個蘿友走人啫!

你貼得好呀! 睇下誰“怕”誰?

男爵府

開心吸收勳章

tinlong22 發表於 18-11-15 15:42
正解
一班有年資嘅資深會員 公然係時政版講三級野
呢d係抹黑時政版會員時 完全隻字不提

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mln 發表於 18-11-15 15:58
咁你們見唔見到我有舊post?
但是都有人記得我喎,好有我心。

要睇係會搵到既

不過係谷住度氣先會搵架啫
正常邊會有心機咁去睇
天朗氣清

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:50
有班人係鈡意喺公海將啲事調轉嚟講,好多不知情會員就會信以為真,都唔知食咗幾多死貓

...

I can’t agree more

象牙宮

二世龜 發表於 18-11-15 18:02
I can’t agree more

多謝你同意,話時話,點解你話我係"老鴇"

唔好話完人轉頭又扮弱者,又調返轉啲嘢嚟講,話俾人蝦,你係咪諗住自封咗就當冇咗件事? 繼續出嚟扮弱者去話人?

你咁做係唔啱ga, 冇人教你話俾你聽~你咁做係唔啱,你永遠都唔會知錯,唔會改到ga, 我為你好,所以指正你。

首頁

尾頁

跳至