網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

買左一D儲物架配送左幾支膠水。請問係咪集運肯收就可以順利運到香港?定係要過海關呢一關呢?謝謝

子爵府

回覆樓主:

神州集運有條“敏感線”可運液體,但收費會高啲,上星期我就經神州運咗兩支液體曱甴藥落嚟,我冇報敏感線,只係寫「家品」

琥珀宮

Bling11 發表於 18-11-14 15:14
神州集運有條“敏感線”可運液體,但收費會高啲,上星期我就經神州運咗兩支液體曱甴藥落嚟,我冇報敏感線, ...

神州可以運白色粉狀嘅野嗎

男爵府

tofulo 發表於 18-11-14 12:43
買左一D儲物架配送左幾支膠水。請問係咪集運肯收就可以順利運到香港?定係要過海關呢一關呢?謝謝
...

普通私集都運到,有時官集都比運。

男爵府

2018復活節勳章

...

我用私集無問題,今日先收貨

子爵府

missvivi 發表於 18-11-14 18:42

謝謝

子爵府

claudiaman_86 發表於 18-11-14 19:26
我用私集無問題,今日先收貨

謝謝

男爵府

...

我都是用私集無問題,上個月收貨,下星期都有貨到
其實我都是睇完Bk 先找到私集

之前咁多年都一直是用順豐,它送貨很妥當,但它實在什麼都唔比集運, 因為咁令我退了很多次款,小介刀、封蠟、鋼筆、油彩顏料、粉彩顏料、水彩顏料、防潮包、吸濕袋、光敏印油、普通黑色水筆、驱蚊扣、刻刀、自拍杆、墨水、充電寶寶、DVD機、CD機、hdmi切換器.... 其實全部大多是文具類又自用只要一件起兩件止,但順豐唔送都沒辦法。

今年一月轉了私集後, 吧所有順豐唔送得嘅一次過買曬下來, 好爽。

pyng4030    發表於 18-11-16 01:06
++++++++++++++++++++++++++++++
地球不只是屬於人類的,請大家尊重各生物生命!
++++++++++++++++++++++++++++++
不滿地產霸權,但同樣討厭文革式既批鬥手段,兩者同樣可耻!

子爵府

missvivi 發表於 18-11-14 18:42

而家官集好嚴,就算成功付款賣家一見係官集地址都寧願退款唔發貨

男爵府

立信集運 http://shop66815134.taobao.com/ 話咩都寄得到, 無重量/無大小限制/ 無限制貨品。
立信集運 : 服裝、鞋包、化妝品、粉劑、液體、食品、傢俬家具、花卉樹木植物、裝修材料、手機、各類電器、機器設備、運動器材等所有大小件貨物都可一起轉運快遞香港 。
立信集運 有辦理食品檢驗檢疫證,液體質量檢驗檢疫證,電器電子產品3C認證證明以及各類商檢證書 。
立信集運 重型大貨仲有得平d,

有JM用過立信集運 , 話 用咗兩年都幾好,食物、液體、粉末、手機都寄得;客服一定唔會唔理你,因為查詢訂單、發貨都係用旺旺。
http://m.baby-kingdom.com/post.p ... 13874129&page=1
有JM用過立信集運 , 話 運書櫃50kgs 立信集運收$300
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=18505181
立信,上網登記會員,佢個網上有集運教學教點填收貨地,貨到左係佢個網睇到,再集合選運送方式就有淘寶連結付款,其實睇佢網教學做,好簡單.
立信集運 http://shop66815134.taobao.com/ 無重量/無大小限制/ 無限制貨品限制

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我用一間乜都可以集落嚟,
液體/氣體/食物/植物
你可以PM我,做介紹人有少少著數
花花真美好!

別墅

私集一定得

子爵府

回覆樓主:

謝謝各位,我已經成功運到了

男爵府

chloe1124 發表於 18-11-22 11:39